Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Válás folyamatban, kell e az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Válás folyamatban, kell e az exem engedélye ahhoz, a a fiukat külföldre vigyem nyaralni az párommal?

Figyelt kérdés

A válásunk folyamatban van és a párommal szeretnénk a két fiamat elvinni nyaralni. a fiuk velem vannak, 7 és 3 évesek.

Az exférjem beleszólhat a nyaralásba?

2015. máj. 10. 10:18
1 2 3 4 5 6 7
 51/67 anonim ***** válasza:
30%

[link]

:D

2015. máj. 10. 14:05
 52/67 anonim ***** válasza:
86%
Hajrá, hagy vigye. Majd következő kérdése az lesz, hogy "feljelentett a férjem mert külföldre vittem a gyerekeket az engedélye nélkül "
2015. máj. 10. 14:08
 53/67 anonim ***** válasza:
83%
Aki törvénysértésre biztatja kérdezőt az tudja mit kockáztat?
2015. máj. 10. 15:04
 54/67 anonim ***** válasza:
80%

A boltokon sincs kinn a nagy tábla, hogy "LOPNI TILOS!"

De mi lesz, ha megteszed?

2015. máj. 10. 15:06
 55/67 anonim ***** válasza:
79%
Hát Omba, elmehetsz te a f.omba :D
2015. máj. 10. 15:09
 56/67 anonim ***** válasza:
16%
47-es mit szólnék ahhoz,hogy a gyerekeim egy nagyon jó nyaraláson vennének részt??? Örülnék neki,mint sztem minden normális ember,a gyerekemet nézném,nem magamat.
2015. máj. 10. 16:44
 57/67 anonim ***** válasza:
79%
Akaratod ellenére, vagy tudomásodon kívül, utolsó? Nem hiszem. Ha mégis, igencsak felelőtlen szülő vagy. Nem derült ki hova mennének, ez a pasi mennyire megbízható, mióta vannak együtt, mennyi időre mennének. Ezek hiányában épeszű ember erre csak nemet mondhat.
2015. máj. 10. 18:10
 58/67 anonim ***** válasza:
36%
Ha szerencsésen hazaértek,és akkor tudom meg,akkor eszembe nem jut ilyen,bár nem tudom,mert nem voltam még ebben a helyzetben,hisz nálunk pont fordítva van,nálam vannak a gyerekek,és én és az élettársam szoktuk külföldre vinni őket.Nem szoktam megbeszélni külön az apjával ezt,mint ahogy abba sem szólok én sem bele,hogy amikor nála vannak hová viszi őket.Felelős gondolkodású felnőtt emberek vagyunk,sztem az utolsó aki rosszat akar a gyereknek az az anyja meg az apja,egyik sem sodorná veszélybe a gyerekét.Ha úgy gondolnám,hogy a másik szülő felelőtlen,akkor meg nem hagynám,hogy ő nevelje a gyerekeket.
2015. máj. 10. 18:37
 59/67 omba ***** válasza:
40%

Gratulálok!

A feleségét elütni akaró alkesz apából felelősen gondolkodó szülőt sikerült fabrikálni! :D

Nagyszerű. Akinek 3 éves a gyereke, az nem iszik, ha apa.

Szóval "apuka" kiitta magát a családból, párszor még kellemetlenkedhet, de hát végól is egynyomi lúzer, - de itt legalább becsülik.

Similis simile gaudet.

2015. máj. 11. 09:37
 60/67 anonim ***** válasza:
Akinek borsonal nagyobb iq van nem megy hozza alkeszhez es nem szul 3 gyereket egy gagyi hazassagba.
2015. máj. 11. 09:44
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!