Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megvadult élettárssal mit lehet kezdeni? Bővebben lent .
Figyelt kérdés
30 évesek vagyunk , 5éve élettársak egy 10 hónapos gyermekkel . Egyszerűen a páromnak elmentek otthonról . Depressziós szerintem . Nagy nehezen elkönyörögtem orvoshoz aki valami vas szintet ellenőrzött és adott rá valamit amit nem szed . Itthon van a gyermekkel , nem nagyon csinálja a dolgát , rohan a lakás , kaja nagyritkán van . Ha szóvá teszem akkor abból örjöngés van . Alig várja ,hogy haza jöjjek és szapuljon . Vállalkozó vagyok , viszonylag jól élünk , de sok munkám van sok felelősséggel . Egyszerűen nem tudom mi tévő legyek . Ezekből kifolyólag már nem is érzem ,hogy szeretném . Próbáltam elküldeni , de a gyermek miatt nem bánom ,hogy nem ment el . De ez így nem élet . Egyszerűen olyan szintekig bosszant és szidalmaz ,hogy szívem szerint már agyon ütöttem volna , de sosem ütöttem meg nőt , ezután sem fogok . Kezdem lassan megérteni azokat a férfiakat akiknek eljár a keze , pedig eddig lenéztem őket . Tehát mit lehet tenni , honnan lehetne segítséget kérni ?2015. máj. 8. 15:36
31/31 anonim válasza:
20:14 -es vagyok,érdekes,hogy mennyire másfajta véleményt írtunk le,miközben kb. ugyanez volt nálunk is,mint amit te leírtál :S
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!