Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Megvadult élettárssal mit...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megvadult élettárssal mit lehet kezdeni? Bővebben lent .

Figyelt kérdés
30 évesek vagyunk , 5éve élettársak egy 10 hónapos gyermekkel . Egyszerűen a páromnak elmentek otthonról . Depressziós szerintem . Nagy nehezen elkönyörögtem orvoshoz aki valami vas szintet ellenőrzött és adott rá valamit amit nem szed . Itthon van a gyermekkel , nem nagyon csinálja a dolgát , rohan a lakás , kaja nagyritkán van . Ha szóvá teszem akkor abból örjöngés van . Alig várja ,hogy haza jöjjek és szapuljon . Vállalkozó vagyok , viszonylag jól élünk , de sok munkám van sok felelősséggel . Egyszerűen nem tudom mi tévő legyek . Ezekből kifolyólag már nem is érzem ,hogy szeretném . Próbáltam elküldeni , de a gyermek miatt nem bánom ,hogy nem ment el . De ez így nem élet . Egyszerűen olyan szintekig bosszant és szidalmaz ,hogy szívem szerint már agyon ütöttem volna , de sosem ütöttem meg nőt , ezután sem fogok . Kezdem lassan megérteni azokat a férfiakat akiknek eljár a keze , pedig eddig lenéztem őket . Tehát mit lehet tenni , honnan lehetne segítséget kérni ?
2015. máj. 8. 15:36
1 2 3 4
 1/31 anonim ***** válasza:
11%

a férfiak pedig aztán nagyon sok ezközt ismernek egy női állat szelídítéséhez..élj velük.

állj ki magadért

2015. máj. 8. 15:39
 2/31 anonim ***** válasza:
69%

A szülés utáni depressziója van. Teljesen megváltozott az élete és ezt nem tudja elfogadni, ráadásul hatalmas a felelőssége is a kicsit miatt.

Nem tudtok erről beszélgetni? Van segítsége, vagy mindig egyedül van a gyerekkel?

2015. máj. 8. 15:41
 3/31 anonim ***** válasza:
58%
Együtt menjetek el az orvoshoz és kérjetek beutalót, mert ez szülés utáni depresszió lehet. Mivel sokat dolgozol, gondolom keveset vagy vele otthon, és mivel amikor otthon vagy még szapul is, így még kevesebbet leszel otthon, ez így egy ördögi kör, aminek nem jó a vége. Üljetek le, írjátok le a pontos elvárásaitokat mint egyfajta szerződést. De ne legyen közben vita. A vitás ügyeket inkább itt kérdezzétek meg. Gondolom ő elvárná, hogy néha legyél a picivel, segíts a háztartásban, te pedig elvárnád hogy legyen orális szex 5 naponta és ne szapuljon az asszony amikor hazaérsz. Ezeket le lehet írni és tartani magatokat hozzá, és akkor mindenki elégedettebb lesz. És írjátok le azt is mi legyen a büntetés ha valaki megszegi valamelyik pontot.
2015. máj. 8. 15:44
 4/31 A kérdező kommentje:

Nem hajlandó segítséget kérni sehonnan mert neki nincs rá szüksége. Szavaival élve Én vagyok a degenerált , kezeltessem magam .

Amúgy igen , az a baja ,hogy nem takarítok főzök , babázok , stb. Nyilván hibás vagyok Én is , de mondjuk nem létezik olyan ,hogy a házidokijának nem Ő mondja el a "tüneteit" hanem Én ? Mert akkor nyilván nem tudná magát festeni és nyilván nem vaspótló tabikat kapna ... Köszi előre is sokat segítetek !

2015. máj. 8. 15:49
 5/31 anonim ***** válasza:
56%

Figyelj, a doki lehet hogy ad antidepresszánst, ha együtt mondjátok el a gondot, bár ha szoptat, akkor kizárt. Viszont ez nem igazán oldja meg a gondot, sőt inkább ront rajta, mert rászokik a gyógyszerre.

Arra van szüksége, hogy többet legyetek együtt és tényleg törődj a gyerekkel és vele is. Legyenek közös programok és olykor menjen el egyedül mondjuk sétálni, tornázni, vagy amihez kedve van.

Vagy adjátok oda a gyereket a nagyinak és menjetek el együtt, közben beszélgessetek.

Szerintem csak ez lehet a megoldás.

2015. máj. 8. 15:56
 6/31 anonim ***** válasza:
62%
Azért azt csak meg tudod állapítani, hogy csak simán ingerült, vagy megkattant?! Mert ha esetleg az utóbbi van, akkor a gyerekben is kárt tehet és mindenképpen orvosi ellátásra van szüksége.
2015. máj. 8. 16:05
 7/31 anonim ***** válasza:
100%

" de mondjuk nem létezik olyan ,hogy a házidokijának nem Ő mondja el a "tüneteit" hanem Én ?"

Létezik, elmondhatod, de a beteg kivizsgálása nélkül semmit nem fog felírni az orvos.

2015. máj. 8. 16:20
 8/31 anonim ***** válasza:
59%
Az mindig nagyon nehéz ügy, ha valaki mentális beteg és nem hajlandó ezt belátni, akár a pszichiáterhez sem akar fordulni a család kérésére sem. Házidoki nem diagnosztizálhatja, csak pszichiáter, a gyógyszerben is ő dönthet csak. De természetesen egyáltalán nem biztos, hogy mentálisan beteg emberről van szó, lehet, hogy simán csak elhanyagolja a kérdező és unatkozik egész nap a gyerekkel otthon, ez nagyon sok nőt érint és simán lehet, hogy így reagálja le.
2015. máj. 8. 16:32
 9/31 anonim ***** válasza:
86%

Csak hogy a feministák lepontozzanak:

A nőd kövér, löttyedt a hasa, ráadásul ritkán csinálod meg rendesen. Bizonyára azt is ritkán mondod,hogy szereted és jól néz ki. Kb. minden második nem túl régen szült nőnek hasonló bajai vannak. Ráadásul az egészért te vagy a hibás, mert nincs ideje magára a gyerek miatt, amit te csináltál. (Jó esetben)

Néha menj oda hozzá, dicsérd meg, hogy mintha megint fogyott volna, mondd hogy szereted. Néha hívjátok át a nagymamát ti meg menjetek el vacsorázni vagy moziba.

Egy-egy hétvégén elviheted valamelyik bababarát szállóba wellnessre.

Ha szét van esve a lakás, akkor ne zaklasd, hanem pakold be a mosogatógépet, és rendelj egy pizzát.

Vagy ne dolgozz annyit és akkor kevésbé fogtok jól élni, de több időtök lesz egymásra!

2015. máj. 8. 16:42
 10/31 A kérdező kommentje:
Köszönöm a tippeket , összeszorítom a pofám mégjobban és megpróbálom amiket írtok . Max ha nem jön be elhúzok nyugatra melózni és távolról könnyebb szeretni egymást :) Köszönöm mindenkinek !
2015. máj. 8. 16:48
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!