Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megvadult élettárssal mit lehet kezdeni? Bővebben lent .
a férfiak pedig aztán nagyon sok ezközt ismernek egy női állat szelídítéséhez..élj velük.
állj ki magadért
A szülés utáni depressziója van. Teljesen megváltozott az élete és ezt nem tudja elfogadni, ráadásul hatalmas a felelőssége is a kicsit miatt.
Nem tudtok erről beszélgetni? Van segítsége, vagy mindig egyedül van a gyerekkel?
Nem hajlandó segítséget kérni sehonnan mert neki nincs rá szüksége. Szavaival élve Én vagyok a degenerált , kezeltessem magam .
Amúgy igen , az a baja ,hogy nem takarítok főzök , babázok , stb. Nyilván hibás vagyok Én is , de mondjuk nem létezik olyan ,hogy a házidokijának nem Ő mondja el a "tüneteit" hanem Én ? Mert akkor nyilván nem tudná magát festeni és nyilván nem vaspótló tabikat kapna ... Köszi előre is sokat segítetek !
Figyelj, a doki lehet hogy ad antidepresszánst, ha együtt mondjátok el a gondot, bár ha szoptat, akkor kizárt. Viszont ez nem igazán oldja meg a gondot, sőt inkább ront rajta, mert rászokik a gyógyszerre.
Arra van szüksége, hogy többet legyetek együtt és tényleg törődj a gyerekkel és vele is. Legyenek közös programok és olykor menjen el egyedül mondjuk sétálni, tornázni, vagy amihez kedve van.
Vagy adjátok oda a gyereket a nagyinak és menjetek el együtt, közben beszélgessetek.
Szerintem csak ez lehet a megoldás.
" de mondjuk nem létezik olyan ,hogy a házidokijának nem Ő mondja el a "tüneteit" hanem Én ?"
Létezik, elmondhatod, de a beteg kivizsgálása nélkül semmit nem fog felírni az orvos.
Csak hogy a feministák lepontozzanak:
A nőd kövér, löttyedt a hasa, ráadásul ritkán csinálod meg rendesen. Bizonyára azt is ritkán mondod,hogy szereted és jól néz ki. Kb. minden második nem túl régen szült nőnek hasonló bajai vannak. Ráadásul az egészért te vagy a hibás, mert nincs ideje magára a gyerek miatt, amit te csináltál. (Jó esetben)
Néha menj oda hozzá, dicsérd meg, hogy mintha megint fogyott volna, mondd hogy szereted. Néha hívjátok át a nagymamát ti meg menjetek el vacsorázni vagy moziba.
Egy-egy hétvégén elviheted valamelyik bababarát szállóba wellnessre.
Ha szét van esve a lakás, akkor ne zaklasd, hanem pakold be a mosogatógépet, és rendelj egy pizzát.
Vagy ne dolgozz annyit és akkor kevésbé fogtok jól élni, de több időtök lesz egymásra!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!