Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Megvadult élettárssal mit...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megvadult élettárssal mit lehet kezdeni? Bővebben lent .

Figyelt kérdés
30 évesek vagyunk , 5éve élettársak egy 10 hónapos gyermekkel . Egyszerűen a páromnak elmentek otthonról . Depressziós szerintem . Nagy nehezen elkönyörögtem orvoshoz aki valami vas szintet ellenőrzött és adott rá valamit amit nem szed . Itthon van a gyermekkel , nem nagyon csinálja a dolgát , rohan a lakás , kaja nagyritkán van . Ha szóvá teszem akkor abból örjöngés van . Alig várja ,hogy haza jöjjek és szapuljon . Vállalkozó vagyok , viszonylag jól élünk , de sok munkám van sok felelősséggel . Egyszerűen nem tudom mi tévő legyek . Ezekből kifolyólag már nem is érzem ,hogy szeretném . Próbáltam elküldeni , de a gyermek miatt nem bánom ,hogy nem ment el . De ez így nem élet . Egyszerűen olyan szintekig bosszant és szidalmaz ,hogy szívem szerint már agyon ütöttem volna , de sosem ütöttem meg nőt , ezután sem fogok . Kezdem lassan megérteni azokat a férfiakat akiknek eljár a keze , pedig eddig lenéztem őket . Tehát mit lehet tenni , honnan lehetne segítséget kérni ?
2015. máj. 8. 15:36
1 2 3 4
 21/31 anonim ***** válasza:
91%
Néhány embernek miért csak addig tart a szeretete, amíg problémákba nem ütköznek?
2015. máj. 8. 18:13
 22/31 anonim ***** válasza:
Ülj le kicsit beszélgetni a feleségeddel, ha jobb kedve van.Ha nincs ilyen, akkor írj neki levelet :) Kérdezd meg mit tehetnél, hogy jobban érezze magát, hogyan segíthetnél neki.Keressetek közös megoldást.
2015. máj. 8. 18:14
 23/31 anonim ***** válasza:
100%

#19-20: ha annyira jó volt nagyanyáink korában, akkor csapd le a villanyórát, vasalj szenes vasalóval, mosogass a sparhelten melegített vízzel vájdlingban, mossál teknőben.

Hagyjuk már ezt a süket dumát a feministákról, létezhet egy nő számára más sikerélmény is a jó ebéden és a "tiszta udvar, rendes ház"-on kívül. Egyaránt örülök a gyermekeimnek és a hivatásomnak, mindkettő fontos a számomra, és ezt tartom normálisnak.

2015. máj. 8. 18:23
 24/31 anonim ***** válasza:
54%

Te rontottad el. NEm vagy vele, nem szeretgeted, nem csinálod vele azokat a dolgokat, amiket a kapcsolatotok elején. Most is úgy kéne bánj vele, mint akkor.

Ha nem ugyanúgy bánsz vele, nem ugyanúgy zajlik az élete, mint a baba előtt, akkor mit csodálkozol, hogy ő sem olyan, mint volt??

2015. máj. 8. 19:12
 25/31 anonim ***** válasza:
23: Neked 340 éves lehet kb. a nagymamád!!:D
2015. máj. 8. 19:13
 26/31 anonim ***** válasza:
Mit jelent, hogy megvadult? Mert a leírásban nem esik szó ilyesmiről.
2015. máj. 8. 19:22
 27/31 anonim ***** válasza:

szülés utáni depi

sok mozgás, magnézium, citromfű, halolaj ezek mind az agyban felborult hormon folyamatokra van hatásal

2015. máj. 8. 20:03
 28/31 anonim ***** válasza:
49%

Mit kell akkora hisztit vágni azért, mert otthon kell lenni, ellátni a háztartást meg a gyereket? Nagyanyáink 8 gyerekkel csinálták végig ezt, mégsem rohantak miatta pszichológushoz.

Próbáltad már? Mert ha nem akkor javaslom próbáld ki.Azt meg ne felejtsük,hogy régen az is más volt,hogy a nő nem volt egyedül,mert minden női rokon ugyanúgy ott volt,volt segítség.Hallottál a komatálról? Vagy a gyermekágyról??? Most is van gyermekágy,de nem azt kellene jelentenie hogy 6 hétig nem dughatunk,hanem hogy anyuka 6 hétig fekszik,pihen,és a babával van,míg az asszonyok főznek,mosnak ő,takarítanak helyette,ő meg regenerálódik.

Szerinted? Jó ha az ember anyósa meg anyja egy hétre el tud szabadulni,utána marad otthon egyedül.Hát nagyon magányos érzés tud lenni.Majd szólj ha kipróbáltad.

2015. máj. 8. 20:14
 29/31 A kérdező kommentje:

Voltunk ma csavarogni , vásárolgatni kertbe , erre-arra céltalan és cukrászdázgatni ... Eddig nincs örjöngés . Remélem így is marad . Köszönöm a segítségeket !

És amelyiknek fáj olvasni az írásom . . . Az nyugodtan ne olvasgassa :-)

Köszi

2015. máj. 8. 20:54
 30/31 anonim ***** válasza:
67%

20:14

Kipróbáltam!És igen, voltam baromi hisztis én is, de nem agyerek meg a háztartási teendők miatt, nem is azért mert csavarogni jobban szerettem volna, nekem nem hiányzott, nem volt mehetnékem, nekem elég változatosságot jelentett a gyermek, de a párom pofátlanul kihasználta, hogy le lettem kötve a gyerekkel, így aztán nosza éjjel-nappal csavargott, megtehette, a gyerekkel kellett maradnom, nem mehettem vele.Mondom, nem agyerek baj, nem is vágytam szórakozni menni (átmenetileg), de hogy valaki ezt ilyen nyíltan kihasználja, na az bicskanyitogató.Csak azért írtam le, mert ha ilyesmi miatt hisztizik a babás nő, az viszont teljesen érthető.

"Anyós, nagymama jó ha 1 hétre el tud szabadulni".

Mert dolgozniuk kell...és megint visszatértünk az emancipáció átkához.Ha nincsenek ráérő nők akik összetartják a családot, akkor egyértelműen szétesik.Nem véletlenül vannak (voltak) férfi-női szerepek!Lehet ez ellen hőbörögni, de a negatív következményei attól meglesznek.

2015. máj. 8. 21:31
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!