Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Megvadult élettárssal mit...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megvadult élettárssal mit lehet kezdeni? Bővebben lent .

Figyelt kérdés
30 évesek vagyunk , 5éve élettársak egy 10 hónapos gyermekkel . Egyszerűen a páromnak elmentek otthonról . Depressziós szerintem . Nagy nehezen elkönyörögtem orvoshoz aki valami vas szintet ellenőrzött és adott rá valamit amit nem szed . Itthon van a gyermekkel , nem nagyon csinálja a dolgát , rohan a lakás , kaja nagyritkán van . Ha szóvá teszem akkor abból örjöngés van . Alig várja ,hogy haza jöjjek és szapuljon . Vállalkozó vagyok , viszonylag jól élünk , de sok munkám van sok felelősséggel . Egyszerűen nem tudom mi tévő legyek . Ezekből kifolyólag már nem is érzem ,hogy szeretném . Próbáltam elküldeni , de a gyermek miatt nem bánom ,hogy nem ment el . De ez így nem élet . Egyszerűen olyan szintekig bosszant és szidalmaz ,hogy szívem szerint már agyon ütöttem volna , de sosem ütöttem meg nőt , ezután sem fogok . Kezdem lassan megérteni azokat a férfiakat akiknek eljár a keze , pedig eddig lenéztem őket . Tehát mit lehet tenni , honnan lehetne segítséget kérni ?
2015. máj. 8. 15:36
1 2 3 4
 11/31 anonim ***** válasza:
90%

Én is ilyen voltam szülés után. Hidd el, nem tehet róla. Őrjöngenek a hormonjai, romokban az önképe, retteg és utálja magát. Tudja, mit kellene tennie, de nem képes rá, emiatt lelkiismeretfurdalása van, gyűlöli magát, és ez gerjed tovább. Veled veszekszik. Én a kisbabámmal üvöltöztem, ha sírt.Durva volt.

Viseld el, szeresd. Most van erre a legnagyobb szüksége. Rendbe fog jönni.

2015. máj. 8. 16:54
 12/31 anonim ***** válasza:
4%
Keress egy olyan nőt, aki megbecsül.Sok nő örülne, ha hozzád hasonló párja lehetne, egy ügyes vállalkozó, aki nem bántja a párját.A párod azért van otthon, mert még kicsi agyerek? Vagy előtte sem kellett dolgoznia melletted? Hm!Mindíg azok jutnak jó férjhez, akik nem érdemlik meg :(
2015. máj. 8. 16:54
 13/31 anonim ***** válasza:
81%

Így 4 év távlatából már nekem is könnyű lenne ítélkezni,de vissza gondolva a gyed kezdete egy nagyon ingerszegény időszak.Be vagy zárva a 4 fal közé,kialvatlan vagy,más sincs neked,csak a gyerek meg a főzés meg a háztartás.Én is alig vártam,hogy a férjem hazaérjen minden este,és ha késett,vagy a haverjaihoz támadt kedve akkor bántott,mert nekem szükségem lett volna rá.Nekem nem volt elég a babaklub ahol kakis pelusokról meg kirepedezett mellbimbókról lehetett beszélni.

Irigyeltem a férjem,hogy ő reggel felkel,és elmegy dolgozni és abban a 8-10 órában csak önmaga lehet,önmagáért felelhet.

Jó lenne ha az apukák is otthon lennének csak 1 hónapot biztos megértőbbek lennének.

Mi túl vészeltük szerencsére,utólag úgy gondolom mindketten tehettünk volna 1-2 dolgot másképp.

Ha szereted még,akkor kicsit megértőbb leszel,kis közös program,este közös fürdés,beszélgetés,közös filmezést stb.

2015. máj. 8. 17:04
 14/31 anonim ***** válasza:
84%
Én nem híztam el 65 kg-al estem teherbe 58 voltam a szülés után 3 nappal, adtam magamra és a férjem nem dolgozott sokat. Mégis néha olyan depi jött rám,hogy a férjemmel ordítottam. Nem azért,mert nem segített hanem,hogy 7 hónapig feküdtem és 2 hónapot kórházban töltöttem illetve 6 hét itthon. És igen nem bírtam. Nálunk az jött be,hogy a férjem megbeszélte a szüleivel,hogy vigyázzanak a kicsire ő pedig elvitt vacsizni és moziba. Nem is tudtam róla csak kiválasztotta mit látna rajtam. Nyilván nem estélyit. Hetente elvisz nagybevásárlásra (kaja meg ienek) és van,hogy csak úgy elvisz ruhát venni. Nagyon sokat segített,mert kimozdultam és mindig van egy kis izgalom a kapcsolatunkban. Illetve nőnek érzem magam. Lepd meg egy vacsival vagy takaríts te ki. Én most a második babánkat várom és itthon vagyok a naggyal de a férjem hiába dolgozik sokat szó nélkül kitakarít ha nem vagyok jól. A nagy mellett is segített. Legyél a kicsivel amíg elmegy fodrászhoz vagy bármi. Segíts neki. Talán segít. :)
2015. máj. 8. 17:32
 15/31 anonim ***** válasza:
65%
Tipikus szülés utáni depresszió. Segítség nélkül nem fog menni, a legnagyobb segítsége viszont TE magad vagy! Vidd el néha valahova kettesben, dícsérd sokat, segíts ha otthon vagy. Ha vannak a környezetetekben mamák kérd meg, menjenek sűrűn, segítsenek vagy csak unokázzanak. Háziorvoshoz hiába megy, mert nem fog semmit csinálni, pszichológusra lenne szüksége, de ha nem látja be nem fog elmenni sem. Sok nő beleesik ebbe, próbálj türelmes lenni még ha nagyon nehéz is.
2015. máj. 8. 17:37
 16/31 anonim ***** válasza:
10%

Párterápia. Szépen eljártok együtt.

Ha nem hajlandó oda sem jönni, válj el.

Plusz jegyezd meg, hogy a szóközt az írásjel UTÁN tesszük, ELÉ NEM, mert fájt olvasni az írásodat.

2015. máj. 8. 17:45
 17/31 anonim ***** válasza:
93%

Csodálkozom, hogy jól kereső vállalkozóként nem jutott eszedbe, hogy bejárónőt fogadj. Inkább elküldöd orvoshoz, hogy valami bogyó segítségével "tegye a dolgát", vagy elzavarnád gyerekestül az első nehézségnél...

Az első gyereknél megbuggyantam volna, ha egész álló nap csak otthon mosok-főzök-takarítok, etetek-pelenkázok-büfiztetek. Szerencsére a férjem is, én is egyetemre jártunk, felváltva voltunk otthon. A kicsi már más volt, jóval később, többévnyi munka után született, vele élveztem, hogy nyugi van, kikapcsoltam a telefont, nagyokat sétáltunk stb.

Légy türelmesebb, és fogadj segítséget, ha te nem tudsz többet otthon lenni. Nem kell mindjárt gyógyszerrel tömni egy nőt, mert nehezen adaptálódik egy teljesen új élethelyzetben.

2015. máj. 8. 17:52
 18/31 piriiiii ***** válasza:
76%

Kérdező, Te nem is akarod a helyzetet megoldani. Az orvosra akarod hagyni ezt a feladatot, mert biztos megkattant a nőd. Inkább elhúznál messzire.

Szép, mondhatom.

2015. máj. 8. 18:06
 19/31 anonim ***** válasza:
15%

Az a baj, hogy a fene nagy emancipációval, meg karrierizmussal a nők elfelejtettek nők, anyák lenni.Mit kell akkora hisztit vágni azért, mert otthon kell lenni, ellátni a háztartást meg a gyereket? Nagyanyáink 8 gyerekkel csinálták végig ezt, mégsem rohantak miatta pszichológushoz.Az eszem megáll!

Nem kell aggódni, ez az időszak úgyis hamar eltelik, gyorsan kinő ám a pelenkából a gyerek.Aztán majd azért fogtok bőgni, mert brühühű, de gyorsan felnőtt, pedig olyan cukii volt! Meg jajj, kamasz lett, csavarog! De jó volt, míg pólyás volt.

Letelik az az 1-2 év, örüljetek, hogy ülhettek otthon a feneketeken agyerek mellett, utána mehettek vissza 8-12 órában robotolni-másnak! Az jobb?!

2015. máj. 8. 18:08
 20/31 anonim ***** válasza:
11%
Amúgy meg ez ami a fene depresszió természetes dolog, minden változás jár némi stresszel.Persze a fene orvostudomány kicsit túllihegi, hadd vegyék csak a kismamák is a dilibogyót, mint a cukrot! Mert nekik meg az a dolguk, hogy eladják.Vissza kéne kicsit fordulni a természetes folyamatokhoz, természetes hozzáálláshoz.A szépet is meglátni abban, amiben most a nyűgöt látjátok.
2015. máj. 8. 18:11
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!