Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megvadult élettárssal mit lehet kezdeni? Bővebben lent .
Én is ilyen voltam szülés után. Hidd el, nem tehet róla. Őrjöngenek a hormonjai, romokban az önképe, retteg és utálja magát. Tudja, mit kellene tennie, de nem képes rá, emiatt lelkiismeretfurdalása van, gyűlöli magát, és ez gerjed tovább. Veled veszekszik. Én a kisbabámmal üvöltöztem, ha sírt.Durva volt.
Viseld el, szeresd. Most van erre a legnagyobb szüksége. Rendbe fog jönni.
Így 4 év távlatából már nekem is könnyű lenne ítélkezni,de vissza gondolva a gyed kezdete egy nagyon ingerszegény időszak.Be vagy zárva a 4 fal közé,kialvatlan vagy,más sincs neked,csak a gyerek meg a főzés meg a háztartás.Én is alig vártam,hogy a férjem hazaérjen minden este,és ha késett,vagy a haverjaihoz támadt kedve akkor bántott,mert nekem szükségem lett volna rá.Nekem nem volt elég a babaklub ahol kakis pelusokról meg kirepedezett mellbimbókról lehetett beszélni.
Irigyeltem a férjem,hogy ő reggel felkel,és elmegy dolgozni és abban a 8-10 órában csak önmaga lehet,önmagáért felelhet.
Jó lenne ha az apukák is otthon lennének csak 1 hónapot biztos megértőbbek lennének.
Mi túl vészeltük szerencsére,utólag úgy gondolom mindketten tehettünk volna 1-2 dolgot másképp.
Ha szereted még,akkor kicsit megértőbb leszel,kis közös program,este közös fürdés,beszélgetés,közös filmezést stb.
Párterápia. Szépen eljártok együtt.
Ha nem hajlandó oda sem jönni, válj el.
Plusz jegyezd meg, hogy a szóközt az írásjel UTÁN tesszük, ELÉ NEM, mert fájt olvasni az írásodat.
Csodálkozom, hogy jól kereső vállalkozóként nem jutott eszedbe, hogy bejárónőt fogadj. Inkább elküldöd orvoshoz, hogy valami bogyó segítségével "tegye a dolgát", vagy elzavarnád gyerekestül az első nehézségnél...
Az első gyereknél megbuggyantam volna, ha egész álló nap csak otthon mosok-főzök-takarítok, etetek-pelenkázok-büfiztetek. Szerencsére a férjem is, én is egyetemre jártunk, felváltva voltunk otthon. A kicsi már más volt, jóval később, többévnyi munka után született, vele élveztem, hogy nyugi van, kikapcsoltam a telefont, nagyokat sétáltunk stb.
Légy türelmesebb, és fogadj segítséget, ha te nem tudsz többet otthon lenni. Nem kell mindjárt gyógyszerrel tömni egy nőt, mert nehezen adaptálódik egy teljesen új élethelyzetben.
Kérdező, Te nem is akarod a helyzetet megoldani. Az orvosra akarod hagyni ezt a feladatot, mert biztos megkattant a nőd. Inkább elhúznál messzire.
Szép, mondhatom.
Az a baj, hogy a fene nagy emancipációval, meg karrierizmussal a nők elfelejtettek nők, anyák lenni.Mit kell akkora hisztit vágni azért, mert otthon kell lenni, ellátni a háztartást meg a gyereket? Nagyanyáink 8 gyerekkel csinálták végig ezt, mégsem rohantak miatta pszichológushoz.Az eszem megáll!
Nem kell aggódni, ez az időszak úgyis hamar eltelik, gyorsan kinő ám a pelenkából a gyerek.Aztán majd azért fogtok bőgni, mert brühühű, de gyorsan felnőtt, pedig olyan cukii volt! Meg jajj, kamasz lett, csavarog! De jó volt, míg pólyás volt.
Letelik az az 1-2 év, örüljetek, hogy ülhettek otthon a feneketeken agyerek mellett, utána mehettek vissza 8-12 órában robotolni-másnak! Az jobb?!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!