Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » A barátnőm nagyon megvadult...

A barátnőm nagyon megvadult mostanában. Mit csináljak?

Figyelt kérdés

Viszonylag tipikus helyzet, adott a gazdag budai család, tanár illetve gyetemi dékán szülők, szigorú, konzervatív és osztályzatközpontú nevelés, teljesítménykényszeres, burokban élő elitgimis 15 éves lány. Természetesen el akar kezdeni lázadni, ami teljesen érthető, de aggódom érte mert nagyon éretlen még, és nem tudja hol a határ. Menőnek akar tűnni, ezért cigizik, iszik, otthon egyedül is.

Megbeszéltük hogy elmegyünk a szalagavató utáni bulira. Engem elengedtek a szüleim, de abban nem vagyok biztos hogy őt is, amikor kérdeztem, ezt a választ kaptam: "hát...ja, mondjuk. Mondtam hogy megyek. De megvan a jegyem, mégis mit tudnak csinálni??" Azt is mondta, hogy nagy ivást tervez. Nagyon aggódom hogy ez pontosan mit takar, nem szeretném hogy balhé legyen.

Nem arról van szó hogy én szent lennék, szoktam inni, néha nem is keveset, de van egy határ. Nem szoktam öntudatlan részegre inni magam, főleg nem otthon, és nem szoktam kiszökni otthonról. Már az is megfordult a fejemben hogy lemondjam a szalagavatós bulit, hogy elkerüljem a bajt. Mit csináljak? 16/L

2014. nov. 16. 20:57
 1/6 anonim válasza:
22%

15-16 évesen minek isztok?

Igyatok vizet.

2014. nov. 16. 21:08
 2/6 anonim ***** válasza:
17%
Kérdezd meg a szüleitől valóban elengedték-e ill.milyen feltételek mellett. Lehet lebukik,megharagszik rád, de akkor nem volt igazi barátnő...
2014. nov. 16. 21:11
 3/6 anonim ***** válasza:
91%

Szerintem teljesen normális ilyen idős korban lázadni. Én ittam öntudatlanul részegre magam 15 évesen, mégis élek! :D

Bár nekem eszembe sem jutott volna otthon, ahol a szüleim rajtakaphatnak. :)

2014. nov. 16. 21:15
 4/6 anonim ***** válasza:
100%

Hagyd, had tanuljon a saját kárán. Ez a legjobb.

Be ne köpd... szép kis barátnő lennél.

2014. nov. 16. 21:31
 5/6 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem hagyd csak, tanulja meg, érezze a saját bőrén, hol a határ.

Anno én is hasonlóképpen 'robbantam', aztán elmúlt a dolog, és visszavettem.

2014. nov. 17. 13:18
 6/6 A kérdező kommentje:

köszönöm szépen az összes választ.

1. alapvetően nem vagyok híve én sem a nagy ivászatnak, általában 2 pohár sör a max., havonta egyszer. Eddig három alkalommal fordult elő hogy picit többet ittam, de nem voltam részeg.

Egyébként igazatok van, tényleg hagyom, hadd tanulja meg a saját kárán. Köszi:)

2014. nov. 17. 18:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!