Van egy törpenyulam és mostanában "megvadult". Miért van ez?
Figyelt kérdés
vagyis olyan eddig nemigazán érdekelte ha benyúltam hozzá mostmeg egyből odaugrik meg ha kaját akarok betenni neki mindig odaugrik és attól félek h megharap.2013. ápr. 6. 22:09
1/11 anonim válasza:
ivarérett lett, plusz utál téged amiért bezárod
2/11 anonim válasza:
Biztos bak nyúl.Ivartalanítás és néha engedd ugrálni valahol.
3/11 anonim válasza:
Bizony, ivaros lett, és félti a területét.
Az enyémek kezes bárányok, de mindkettő ivartalanítva van, 7, és 6 évesek.
4/11 A kérdező kommentje:
lány a nyuszim(szakszóval nemtudom hogyvan)
2013. ápr. 6. 22:42
5/11 anonim válasza:
Hát ma én is így jártam, de azért mert tegnap kiabáltam vele és bezártam a helyére, mert megkezdte a szőnyegem. :D
6/11 A kérdező kommentje:
hát végülis az enyém egész nap ketrecben van de kiszoktam venni egy nap 2-3-szor a helyéről olyan egyórára
2013. ápr. 6. 22:46
7/11 anonim válasza:
Tök mindegy hogy lány vagy fiú! Ivaros lett, a neme nem számít. Nekem is lányok, és jobban verekedtek mint a bakok, amikor ivarosak lettek.
8/11 A kérdező kommentje:
de ez elfog múlni igaz?
2013. ápr. 6. 22:48
9/11 anonim válasza:
Nem múlik el, hol jobban előjön náluk, hol kevésbé, de nem múlik el. Ivartalanítani kell, mert nem egészséges neki, hogy folyamatosan rajta van a görcs. Nekem az első nyuszim 3 évesen halt meg, mert nem volt ivartalanítva, és ivarszervi megbetegedése volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!