Miért van mostanában ennyi keresztespók? Csak nekem tűnt fel?
:XD
Nálunk egy sincs,akármerre nézek!Lehet Titeket pécézett ki a megszálló hadműveletre,ez a keresztes háború!
Azért lehetnek nagyon sokan, mert az árvizes időszakok miatt nagyon sok szúnyog és egyéb rovar volt a nyáron és van még most is talán. Így a pókoknak is jobban ment a biznisz. Én is olyan környéken lakom, ahol az ilyet azonnal észrevenni, és igen, nálunk is több volt idén a pók.
Bár én iszonyatosan félek tőlük, úgyhogy nem kerestem a közelségüket :)
Azért, mert kormányra kerültek a Keresztény Demokraták.
Ha a Jobbik nyert volna, árpádsávos pókok lennének.
Viccen kívül: a csapadékos idő az oka, ezt olvastam.
Nálunk is rengeteg a pók. És hát igen, a keresztesek is extrém méretűre nőttek idén. Reggel egy sirokseprűt lengetek magam előtt, úgy megyek hátra a kertbe. Gyűlölöm, amikor az aromba ragad a pókháló és amikor benne ül a pók is, akkor egyszerűen bepánikolok.
De az eddigi legsokkolóbb élményem: tegnap egy hatalmas darázspók lógott a kapunkon! A gyerek kiáltott rám, hogy nehogy odanyúljak, ahogy behúztam a kaput - azt hittem, ott halok meg ijedtemben :)
cirokseprűt - természetesen, csak már a pók gondolatától is sírok :=) ezért lehetett az elírás.
(utolsó vagyok)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!