Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » K. Rva, tesznye, bunkó,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

K. Rva, tesznye, bunkó, hisztis, skrizofén elmebeteg, rossz anya, r. banc?

Figyelt kérdés
Ez mind én vagyok amikor veszekszünk. Szeretett engem ez a pasi valaha is? Ha nincs vita életem szerelme, kicsim, szivem vagyok. Én provokálom ki ezeket szerinte.
2015. máj. 4. 19:30
1 2 3 4
 21/32 Költőnő? ***** válasza:
86%

persze, vanna áldozattípusok, akik tesznek érte. Hogyne. Tesz érte. De a FÉRFI meg úgy dönt h nem él vele, nem ül fel neki. Ezért férfi És nem csak vmi p*cs*s képződmény.

Orfk-ék is kicsit melléfogtak ezzel a "te is tehetsz róla" kampánnnyal. Attól h vki egy vastagabb övben meg egy szúnyoghálóban megy bulizni, azért egy hím még ne érezze már magát feljogostva arra, h bmi olyat tegyen vele, amibe a másik nem egyezik bele....

2015. máj. 5. 05:59
 22/32 clara.s ***** válasza:
18-al egyetértek.ezt nem te provokalod ki,hanem o provokal,hogy reagalj ra es hogy fakepnel hagyhasson.nem akarok rosszindulatu lenni,o teged nem szeret es biztos hogy csal,vagy ha még nem,mar van neki valaki kilatasba.igy nem beszelunk azzal akit szeretunk.nalunk is voltak szobeli alázások ...nem ilyen durvak csak masok elott: hulye vagy ,meg olyan lekezelo stilusba beszelt velem aztan kiderult jogy csal.ahelyett hogy behuzta volna fulet farkat,ram akart mindent kenni.a tied is ezt acsinalja szerintem,az h terhes vagy nem akadaly.nekunk 22 honapos kisfiunk van es 3 honapos terhes vagyok,mikor masodjara is teherbeejtett akkor mar 3 hoanpja csalt.
2015. máj. 5. 07:50
 23/32 clara.s ***** válasza:
Egy ilyn miatt nehogy önértékelési problemaid legyenek.kerdezz ra miert ilyen es ha nem hagyja abba akkor elhagyod.ennyi
2015. máj. 5. 07:52
 24/32 anonim ***** válasza:
91%

Ez érzelmi bántalmazás.

A nANE oldalán nézegesd meg a kiadványokat. Meg fogsz lepődni, hogy rólad is írnak benne.

A kérdés annyi, hogy te ezt elfogadod és ilyen "kapcsolatban2 szeretnél maradni, vagy azt mondod, hogy ennél többet érdemelsz és kiteszed a szűrét.

Az önértékelésedet elkezdte leépíteni. A fent említett kiadványokban leírják, hogy mi ennek a forgatókönyvnek a vége - olvasd el és dönts, hogy megvárod-e.

2015. máj. 5. 09:59
 25/32 A kérdező kommentje:
Tulajdonképpen arra voltam kíváncsi, hogy erre van-e indok. Szerintem lehet kulturáltabban is veszekedni, akkor is, ha én vagyok a hibás.
2015. máj. 5. 12:09
 26/32 anonim ***** válasza:
40%

Öltözzön csupaszra.

Nem érted kérdező? Hogy öltözzön valaki csupaszra? Erre utalt előttem egy válaszadó.

2015. máj. 5. 17:01
 27/32 A kérdező kommentje:
Az utolsó választ végképp nem értem. Mármint, hogy most a kérdésembe miért ez fontos? Mindenki érti ha helytelen is.
2015. máj. 5. 17:58
 28/32 anonim ***** válasza:

"ha én vagyok a hibás"

Teljesen a fejedbe tette,hogy te vagy a hibás,nem és nem te vagy a hibás.

Aruld már el, mégis miben érzed hibásnak magadat?

Mert azt mondja,hogy látni akar valakit csaupaszon?Igen ez a te hibád?

2015. máj. 6. 00:39
 29/32 A kérdező kommentje:
Abban vagyok hibás, hogy ha ilyeneket mond hisztizek.
2015. máj. 6. 06:06
 30/32 clara.s ***** válasza:
100%
Ne hisztizz,szard le,azzal magadnak artasz es ez a celja.lgyel kedves,masok elott ia baratok csak rajtad fognak rohogni.engem nem kezelt ennyire le csak max lehulyezett,vagy bunko stilusba szolt hozzam a baratok elott is, vege a lethiaba nm hisztiztem,a barataink mar csak vele talalkoztak,mert en szegyelltem hogy mindenki mas boldog es ollgetik egymast.erre nm voltam kivancsi meg a sajnalkozo tkintetekre.a vegen kiderult hogy ezek a baratok falaztak nki uj csajt talalni meg a ugasok alkalmaval alibit szolgaltattak.
2015. máj. 6. 08:18
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!