Miért van ennyi rémes család? Erőszakos, elmebeteg szülők? Hogy lehet ezt elviselni? Mi lesz az emberekkel, akiknek ilyen környezetben kell felnőniük?
A világnak van értelme, mivel nem családból áll a világ
Ez egy komplex fogalom, amiben helye van a gyűlöletnek, erőszaknak stb
Egy rossz családban felnőtt ember is lehet okos és kedves, én is ilyennek tartom magam, hol ott anyám 20éves fejemhez, nagyon mocskos dolgokat dobál
20/F
Szerintem...
Aki alapból nem gondolkodik el azon, hogy mit akar kezdeni az életben, csak azt csinálja, amit előtte mindenki, az buta. Ha valaki leül, és komolyan és őszintén elgondolkozik, hogy biztos akar ő gyereket?, képes lenne arra, hogy egy kisembert egészséges, jóravaló emberré neveljen?, az már nem olyan értelmetlen.
Sajnos sokan vagy alapból el sem gondolkoznak ezen, vagy arra a téves következtetésre jutnak, hogy persze, hogy ők meg tudnák csinálni.
Magam úgy hiszem, hogy a legtöbb ember gyerekvállalásának a hátterében a saját mulandóságuktól való félelem áll. Egy illúzió, hogy itt hagyunk valamit a világban.
Ne olvasgasd ezt az oldal. az interneten mindig azok gyűlnek össze, akiknek nagy baja van. Amit itt látsz az nem átlagos. Senki sem fog kiírni kérdést ha nincs semmi baja.
Szerintem a média nagyítja fel. 10 éve nem volt internet, sok helyen számítógép sem. Mindenki a napi 15 perc híradóra, vagy egy újságra szorította a hírmennyiséget. Limitált időben/helyen nem fért el minden szörnyűség, de az interneten bármi elfér. Rengeteg ilyen sztori a facebookon kerül elő mostanában. Ilyen dolgok 15 éve is történtek, csak akkor még nem jutott el az infó ilyen mennyiségben mindenhová.
8:
Én ezt nem a médiából ismerem. Sok ismerősöm van, akik hasonló helyzetben vannak, mint amit a kérdező leírt. Nem az internetről tájékozódom, tudom, elég, ha kimegyek az utcára. És nem hiszem, hogy csak én lennék körülvéve ilyen emberekkel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!