Ti "beleszólnátok" ilyen esetben valakik életébe? Csak annyit pletykálnék el, hogy láttam, jól van?
Nagymamám falujából ismerek egy családot. Rendesek, normálisak voltak. A kisebbik fiuk meghalt egy balesetben, miközben a bátyával bulizott. A szülők őt hibáztatták, szerintem a srác is magát. Elkezdett drogozni, majd lelépett otthonról/elküldték. Amit egyrészt megértek, másrészt kicsit ők voltak azok akik belehajszolták, bár tudom, hogy a srác nyúlt a "könnyebbik" megoldáshoz. Azóta eltelt 7 év. Most a párommal dolgozik,tiszta, látszik rajta. Azt is tudom, hogy nem békült ki a szüleivel. Nem akarok beleavatkozni, de sajnálom hogy szétesett a család.
Arra gondoltam elmondom nagyimnál, ha a szomszédnéni fülébe jutna, biztos értesülnének róla a szülők is.
Te beleavatkoznátok ilyen módon? Vagy ők tudják, ne csináljak semmit?
És azt tudod hogy egyáltalán ki szeretne-e békülni velük?
Az én anyám azért tagadott ki, mert összeköltöztem a párommal (akivel egyébként semmi baj nincs, azon kívül hogy létezik - anyám szempontjából persze).
Már vagy 5 éve nem tudunk egymásról, de ha fejreállna se érdekelne most már.
Nem hiszem hogy bele kéne avatkoznotok, ha szeretne kibékülni a szüleivel, megteszi ő maga.
Tartanám a számat, mert semmi közöm hozzá.
Arról nem is beszélve, hogy nem tudhatod, mi történt a sráccal és a családdal a hét év alatt. Beszéltek-e, látták-e, stb.
Más családi életébe nem kellene beleszólni. Annyira sem, hogy "jól van, láttam".
Pletykálni csúnya dolog!
Elmondhatod ebben semmi rosz nincs.Férjeddel dolgozik a fiú,ennyi.Ha érdekli őket akkor érdeklődni fognak.
Nagytatámat 15éve nem láttam,nem beszéltem vele de mindent tud rólunk egy ismerős által.Nem keres de nyomon követi az életem.
szerintem is simán elmesélheted mamádnak, ez nem baj, elvégre ha a mamád nem is tudná, kiről van szó, akkor is elmesélhetnéd...
szóval ha eljut a srác anyjához, két dolog lehet: egyrészt örül, felkeresi a fiát, vagy hallani se akar róla.
Te legalább megtetted, amit lehetett
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!