Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Ti "beleszólnátok" ilyen...

Ti "beleszólnátok" ilyen esetben valakik életébe? Csak annyit pletykálnék el, hogy láttam, jól van?

Figyelt kérdés

Nagymamám falujából ismerek egy családot. Rendesek, normálisak voltak. A kisebbik fiuk meghalt egy balesetben, miközben a bátyával bulizott. A szülők őt hibáztatták, szerintem a srác is magát. Elkezdett drogozni, majd lelépett otthonról/elküldték. Amit egyrészt megértek, másrészt kicsit ők voltak azok akik belehajszolták, bár tudom, hogy a srác nyúlt a "könnyebbik" megoldáshoz. Azóta eltelt 7 év. Most a párommal dolgozik,tiszta, látszik rajta. Azt is tudom, hogy nem békült ki a szüleivel. Nem akarok beleavatkozni, de sajnálom hogy szétesett a család.

Arra gondoltam elmondom nagyimnál, ha a szomszédnéni fülébe jutna, biztos értesülnének róla a szülők is.

Te beleavatkoznátok ilyen módon? Vagy ők tudják, ne csináljak semmit?

2012. dec. 17. 14:19
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Nem szólnék bele.
2012. dec. 17. 14:22
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Nem szólnék bele, biztos vannak olyan részletek amikről te nem is tudsz.
2012. dec. 17. 14:28
 3/7 anonim ***** válasza:

És azt tudod hogy egyáltalán ki szeretne-e békülni velük?

Az én anyám azért tagadott ki, mert összeköltöztem a párommal (akivel egyébként semmi baj nincs, azon kívül hogy létezik - anyám szempontjából persze).

Már vagy 5 éve nem tudunk egymásról, de ha fejreállna se érdekelne most már.

Nem hiszem hogy bele kéne avatkoznotok, ha szeretne kibékülni a szüleivel, megteszi ő maga.

2012. dec. 17. 14:32
 4/7 anonim ***** válasza:

Tartanám a számat, mert semmi közöm hozzá.

Arról nem is beszélve, hogy nem tudhatod, mi történt a sráccal és a családdal a hét év alatt. Beszéltek-e, látták-e, stb.

Más családi életébe nem kellene beleszólni. Annyira sem, hogy "jól van, láttam".

Pletykálni csúnya dolog!

2012. dec. 17. 14:35
 5/7 anonim ***** válasza:
0%

Elmondhatod ebben semmi rosz nincs.Férjeddel dolgozik a fiú,ennyi.Ha érdekli őket akkor érdeklődni fognak.

Nagytatámat 15éve nem láttam,nem beszéltem vele de mindent tud rólunk egy ismerős által.Nem keres de nyomon követi az életem.

2012. dec. 17. 14:36
 6/7 anonim ***** válasza:

szerintem is simán elmesélheted mamádnak, ez nem baj, elvégre ha a mamád nem is tudná, kiről van szó, akkor is elmesélhetnéd...

szóval ha eljut a srác anyjához, két dolog lehet: egyrészt örül, felkeresi a fiát, vagy hallani se akar róla.

Te legalább megtetted, amit lehetett

2012. dec. 17. 14:59
 7/7 anonim ***** válasza:
Kérdező, szerintem ne csinálj semmit. Ugyanis fogalmad sincs róla, hogy a srác egyáltalán akar-e kapcsolatot a szüleivel, akik így bántak vele... szerintem valószínűbb, hogy nem, hisz ha akarna, biztosan talált volna már módot rá, hogy értesüljenek a jelenlegi tartózkodási helyéről.
2012. dec. 17. 17:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!