Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » K. Rva, tesznye, bunkó,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

K. Rva, tesznye, bunkó, hisztis, skrizofén elmebeteg, rossz anya, r. banc?

Figyelt kérdés
Ez mind én vagyok amikor veszekszünk. Szeretett engem ez a pasi valaha is? Ha nincs vita életem szerelme, kicsim, szivem vagyok. Én provokálom ki ezeket szerinte.
2015. máj. 4. 19:30
1 2 3 4
 11/32 A kérdező kommentje:
Nekem nem volt vicces. Most nem. :)
2015. máj. 4. 19:45
 12/32 anonim ***** válasza:
75%
oh és te vele vállalsz gyereket...ahha
2015. máj. 4. 19:46
 13/32 anonim ***** válasza:
72%
Szerethetett, de mostmár nem szeret.
2015. máj. 4. 19:46
 14/32 anonim ***** válasza:
55%
Bocs, de egyikőtök sem 100-as szerintem.Bár ha innen nézzük, ez okból pont egymáshoz illetek.
2015. máj. 4. 19:50
 15/32 anonim ***** válasza:
36%
tegyél jót a gyerekkel és add örökbe valakinek!
2015. máj. 4. 19:55
 16/32 anonim ***** válasza:
62%
Ó te szegény, és még gyereket is vársz ettől a bumburnyáktól?
2015. máj. 4. 20:20
 17/32 anonim ***** válasza:
21%
Amilyen hülye vagy, meg is érdemled a sorsod, de a gyerekkel nem kellene így kicseszni !!!
2015. máj. 4. 20:25
 18/32 anonim ***** válasza:
93%
Uh, azért te is szépen beszélsz magadról. Szerintem nem te vagy a hisztis, hanem ő provokál. Mindig az provokál, aki a másikra keni. Menekülj!!!!!!!
2015. máj. 4. 20:40
 19/32 anonim ***** válasza:

Persze, te provokálod ki.

Később meg a pofont is.

(remélem érződik az irónia)

2015. máj. 4. 23:08
 20/32 anonim ***** válasza:
37%
Én azért írtam, hogy tényleg lehet, hogy ő provokálja ki, mert én tényleg kiprovokálom. A megalázást, a bántalmazást. És ezt nem a kedves pártom mondta nekem (az most épp egyébként sincs), hanem egy olyan férfi, aki közölte, hogy ő erre nem hajlandó. Mármint részt venni a kis játszmáimban és bántani engem. Mert én ez AKAROM. De hogy a fenébe akarhatnám, hogy bárki is bántson? Nem akarom, megszoktam. A szüleim is mindig bántottak, nekem ez a normális. És nagyon nehéz tenni ellene, hogy ne viselkedjek így. Igazából ezt csak az érti, aki benne van, és belátja, hogy az ő hibája is. Már kérdés, hogy ehhez kell egy olyan típusú ember is, aki benne van abban, hogy bántson. Akár szavakkal, akár tettlegesen. Én valahogy mindig is vonzottam az ilyen férfiakat.
2015. máj. 5. 00:37
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!