Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van itt olyan egyedülálló anyuka aki munkanélküliből
tartja fenn kettőjüket?
sehol semmi munka, kicsit erős kijelentés szerintem.
kérdés, hogy mihez értesz, milyen szakmá(id) vann(ak), hol laksz?
2010. febr. 22. 11:40
2/9 A kérdező kommentje:
Bács Megyében élek egy kis faluban.A közelben nincs sehova felvétel. December eleje óta próbálkozok.Mindenhol azt mondták majd hívjuk majd szólunk majd levélbe értesítjük.Azóta sincs semmi.Úgy látom ezekben a hónapokban ( dec.jan.febr.)a legnehezebb munkát találni.Végzettségem élelmiszer ipari.
Gyerektartást legalább kapsz?
2010. febr. 22. 12:07
4/9 A kérdező kommentje:
Kedves második válaszoló.Te ilyen helyzetben vagy ?Vagy hasonlóban?Talán a jövő hónaptól.Persze az államtól mert fiam 14.éves.Ez idő alatt kb.50 000 (ötvenezer) ft.-ot kaptam "apukától".Ha ezt elosszuk a 14 évre akkor nem túl sok.Inkább semmi.Fél évente 2000.ft amit kicsikartam belőle.és így már ugye az állam azt mondja hogy nem telt le a félév úgy hogy semmit se fizetett volna .Ezért csak évek óta tolódott a dolog.
hát az a gond, hogy jóindulattal se tudok mást mondani mint azt, hogy ha van esélyed, akkor költözni kellene oda ahol van meló. Illetve még asszem 2 év, akkor a gyerek 16 lesz és akkor már mehet ő is diákmunkára.
Környező városokban sincs semmi?
dunaújváros, kalocsa, baja, dunaföldvár, stb?
2010. febr. 22. 12:18
6/9 A kérdező kommentje:
Nem tudok költözni.A házamon jelzálog még 17 évig.(így vettem teljesen egyedül).Eladni sem tudom.Ha vidékre mennék messzebbre ott fizethetném az albérletet + amim most van.Miből? Elúszni nem hagyom azt amit 31.éves koromra nő létemre egymagam a "semmiből" összekuporgattam.Gondolom ez érthető.
kicsit erős túlzás, hogy egymagad a semmiből, mivel 17évre el vagy adósodva, hitelből vásároltál.
Esetleg kiadhatod a házadat albérletbe ha kell valakinak, és akkor tudsz menni máshova.
mind1, nézd, te tudott mit lehet ott tenni, ha nincs semmi munka a környéken és 50 km-es körzetben és költözni sem akarsz, akkor nem nagyon lehet mit tenni.
Arra nem válaszoltál, hogy a környező nagyvárosokban voltál e már, és minden melót néztél e vagy csak azt ami a szakmádban van?
2010. febr. 22. 12:56
8/9 A kérdező kommentje:
A semmit arra értem hogy a kisfiamon kívül aki akkor még oviba járt nulla ft.önerővel és két támlás székkel jöttem el otthonról.Megnéztem a városokat.Kettő város van itt a közelünkben ahova átszállás nélkül utazni lehet.Baja Bácsalmás.Nem csak a szakmámat néztem egyértelmű hanem kis és nagy boltokat kocsmákat gyárakat maszekokat mindent.Szinte bármit el vállalnék ha lenne .
Uhh...nekem a szomszédom van így.:S De ő 3 gyereket nevel. Jár hozhoz takarítani,a bankkal meg beszélt.
2010. febr. 24. 17:14
Kapcsolódó kérdések: