Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a véleméyetek egy ilyen kapcsolatról?
Válás után az apa összeköltözik a barátnőjével,tehát az élattársa lesz.
DE!
Van egy szolgálati lakása,amit fenntart csak azért,hogy a gyerekeit oda vigye.
A gyerekeknek semmilyen kapcsolata nincs az élettársával,semmilyen közös programban nem vesz rész.Tehát,ha az apánál vannak a gyerekek mennek a szolg.lakásba és ott vannak 3-an.Kirándulni,nyaralni mindig 3-an mennek.Ha baj van segít.(gyereket hozott már haza pl korházból,mert csak neki van kocsija)
Ha te lennél a pasi,téged nem bántana a dolog,hogy a nő csak téged"akar",de a gyerekeidet már nem vállalja fel a minden napokban?
Ki mondta hogy bele akarok avatkozni,És ki mondta hogy nem vagyok érintett?Bármelyik félnek lehetek a testvére.Nemde?Ott van a kérdésben:Mi a véleményed az ilyen kapcsolatról.Eddig mindenki írt minden bántó dolgot,hogy ne reménykedjek,meg stb...csak a kérdésre nem érkezett válasz...
Hogy melyikükkel milyen kapcsolatban állok egyikőtök se tudja,mégis ítélkezik.
köszi...:-(((
Egyszerűen csak azért érdekeltek volna a vélemények,mert én személy szerint nem élnék együtt egy olyan emberrel aki nem vállalja fel a gyerekeimet,és mindent nélküle "kell"csinálni.Akihez nem vihetem a gyerekeimet,akivel nem lehet együtt ünnepelni pl a karácsonyt.Nem lehet egy vasárnapi ebédet megenni együtt és stb stb...
Ennyi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!