Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a véleméyetek egy ilyen kapcsolatról?
Válás után az apa összeköltözik a barátnőjével,tehát az élattársa lesz.
DE!
Van egy szolgálati lakása,amit fenntart csak azért,hogy a gyerekeit oda vigye.
A gyerekeknek semmilyen kapcsolata nincs az élettársával,semmilyen közös programban nem vesz rész.Tehát,ha az apánál vannak a gyerekek mennek a szolg.lakásba és ott vannak 3-an.Kirándulni,nyaralni mindig 3-an mennek.Ha baj van segít.(gyereket hozott már haza pl korházból,mert csak neki van kocsija)
Ha te lennél a pasi,téged nem bántana a dolog,hogy a nő csak téged"akar",de a gyerekeidet már nem vállalja fel a minden napokban?
Kérdés, hogy ez téged miért zavar?
Kitalálom, te vagy az exfeleség. Ne reménykedj....
Miért kel bele kötni a kérdésbe?
Nem azt kérdeztem hogy reménykedhetek-e.
De negyébkéntsem rólam van szó.
Ha nem tudsz normálisan válaszolni,nemkell megnézni a kérdést.
Ki mondta hogy nő vagyok?
Íme a korrekt válaszom: Lehet azért, mert nem akarják, hogy az ex elkezdjen sápítozni. Apuka ilyenkor csak a gyerekekkel van, velük foglalkozik, az élettársnak van egy szabad hétvégéje, bulizhat, bármit csinálhat. A gyerekeket se zavarja össze, hogy apát mással látják.
Ha mégis az ex vagy, örülj neki, hogy apuka csak a gyerekekkel foglalkozik ilyenkor.
Apának külön élete van, amiben nincsenek gyerekei, ez a kéthetente láthatás ez semmi. Kár lenne ezért felbolygantia a normál életét. Meg gondolom a gyerekek be vannak oltva az élettárs ellen úgyis, tehát mindenkinek ez a jobb...
tíz éve...
NEM VAGYOK NŐ!!!!!
Akkor honnan tudod, hogy a nő nem vállalja fel a férfi gyerekeit és nem fordítva van, tehát hogy a pasi nem ereszti össze a gyerekeket az új csajjal?
Végülis a pasi tart fenn egy külön lakást a gyerekei kedvéért... Szóval?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!