Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Szerintetek el kéne válnom?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek el kéne válnom?

Figyelt kérdés

A feleségem megcsalt a legjobb barátommal.:(

a haverommal már megbeszéltem a dolgot..ő azt mondta hogy a feleségem támadta le őt..és hát nem tudott ellene semmit se tenni természetesen..amilyen nőcsábász..és mindig is akarta a feleségem.:/ a feleségemmel még nem mertem megbeszélni..nem tudom h kezdjek neki..Mit tegyek.?Kérlek adjatok tanácsot.

2010. febr. 20. 21:02
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:

Beszeltel a felesegeddel mar?

Ne haragudj, de en biztos vagyok benne, hogy nem ez volt a feleseged reszerol az elso eset! Azt irod, hogy alig van otthon, reggel megy es este jon.

Ha erre kepes volt szilveszterkor, hogy a haveroddal a ti agyatokban azalatt amig te elleptel piaert, es raadasult nem reg szult... hat tudod. De gondolom, mar te is gondoltal ra, hogy megcsalt mar maskor is. Ferfi mindig akad.

Mar soha nem bizol meg a felesegedben, de azert a kicsik miatt maradjal! Igy legalabb, hogy egyutt eltek lathatod oket.

Majd irj, ha lesz idod.

2010. febr. 21. 13:53
 22/26 A kérdező kommentje:

holnap lesz egy éve hogy házasok vagyunk..

1 hónapja erre készülök..úgy gondoltam h 1 házassági évforduló..azért megadom a módját..elakartam vinni Párizsba..hiszen ott ismerkedtünk meg..egy étterembe..pont abba az étterembe foglaltam helyet..úgy gondoltam ez szép ajándék lenne..de nem tudom hogy lesz-e belőle valami..lehet hogy el kéne menni és ott megbeszélni a dolgot..nem tudom.:/

2010. febr. 21. 16:28
 23/26 anonim ***** válasza:

Szerintem ne emlitsd meg se, hogy ma van a hazassagi evfordulonk, hanem szepen felejtsd el! Kivancsi leszek, hogy o fog-e szolni, szineszkedik-e neked.

Parizst felejtsd el most, hiszen amig nem szolsz neki, amig nem beszeled ki magadbol, hogy mi tortent akkor es ott, addig a szivedet, lelkedet nyomja a fajdalom. Igy felesleges elrepulni barhova is.

Remelem azert minden jol alakul!

2010. febr. 21. 22:47
 24/26 anonim válasza:
Megdöbbentem,hogy egy éve vagytok házasok,de mivel van két gyermek,így már együtt életek régóta.Én úgy gondolom még mindig szeretnie kellene a feleségednek téged és tisztelnie,hogy nem tesz ilyen dolgot.Az igaz,hogy hosszú évek múlva a nagy szerelem elmúlik,de a szeretet és a tisztelet egymás iránt meg kell,hogy maradjon.Méghozzá annyira,hogy ha már nem működik a kapcsolat el kell válni és utána kell új életet kezdeni.Az embernek egyik legfontosabb erénye a becsület. Én sem vinném Párizsba,nem hoznám szóba az évfordulót.Viszont minél hamarabb megkérném üljünk le,hogy megbeszéljétek őszintén a dolgaitokat.Ha mindkettőtökben van annyi akarat,még újra kezdhetitek,s persze ha tudsz benne bízni.Sok szerencsét kívánok!
2010. febr. 22. 19:31
 25/26 anonim ***** válasza:
Elég egy nyámnyila, tartás nélküli férfi lehetsz... nem hiszem el, hogy még azon gondolkodsz, elvidd-e Párizsba és ott beszéljetek. Szerintem még te félsz... neked nem itt kellene tanácsot kérned, ha tizen-x tanács után még itt tartasz, itt nagyobb a probléma. Szedd már össze magad.
2010. febr. 22. 23:23
 26/26 anonim ***** válasza:

szia

Hogy döntöttél elválsz vagy megoldottátok.?

2010. máj. 2. 21:21
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!