Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Szerintetek el kéne válnom?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek el kéne válnom?

Figyelt kérdés

A feleségem megcsalt a legjobb barátommal.:(

a haverommal már megbeszéltem a dolgot..ő azt mondta hogy a feleségem támadta le őt..és hát nem tudott ellene semmit se tenni természetesen..amilyen nőcsábász..és mindig is akarta a feleségem.:/ a feleségemmel még nem mertem megbeszélni..nem tudom h kezdjek neki..Mit tegyek.?Kérlek adjatok tanácsot.

2010. febr. 20. 21:02
1 2 3
 11/26 A kérdező kommentje:
van 2 gyerekünk..egy fiú(5éves) és egy kislány(4,5 hónapos) a szexuális életünkkel sincs semmi gond..mindent megadtam neki amit csak akart..nem attól tudtam meg a dolgot akivel megcsalt..hanem egy másik haverom rajta kapta őket miközben..na tudjátok..ott kufircoltak az ÉN ágyamban..és és..Férfi vagyok az istenit..és még én alszom ma este hotelba.?! úristen hát én hülye vagyok.:/Am a "legjobb barátom" kapott egy kis ajándékot.:) szépen kisminkeltem a szeme alját..szépen átrendeztem a pofáját annak a szemétnek..azért nem mertem szólni az asszonynak..mert szeretem..még ezek után is..nem tudom mi lesz most..az biztos h holnap az első dolgom az lesz h beszélek az asszonnyal..Köszönök mindent.:)
2010. febr. 20. 22:11
 12/26 anonim ***** válasza:
Jó hogy kidekoráltad a haverod, de a fő felelős az szerintem a feleség ebben a helyzetben. Mert a havertól ez "csak" egy óriási szemétség, de a feleséged a FELESÉGED (jóban-rosszban, hűségesen, holtomiglan stb.), ráadásul két gyermeketek van, és a legkisebb még szopós kisbaba... milyen egy undorító nő csinál ilyet! Én biztos nem élnék tovább egy percet se vele. Csak szegény gyerekeket sajnálom, jó eséllyel az anyával maradnak.... egy ilyen nővel!!! Ne hagyd magad!!!
2010. febr. 20. 22:22
 13/26 A kérdező kommentje:

http://www.gyakorikerdesek.hu/csaladi-kapcsolatok__valas__67..

De hallod a haveromnak..vagyis a volt haveromnak is van felesége..3 gyerekük van..7 éve boldog házasságban élnek..És miért pont az én feleségemet nézte ki.?:'( :'( :'(

2010. febr. 20. 22:27
 14/26 anonim ***** válasza:

Mindenesetre egy pár ajtót,meg zárat csináltathatnál.

Olyan a hálószobád forgalma,mint a Ferihegyé.

Mi a jó fenét keresnek ott a haverjaid,ha nem vagy otthon?

2010. febr. 20. 22:28
 15/26 anonim ***** válasza:

Hat persze, hogy csak a baratodra vagy most merges. De ne haragudj, a feleseged a TI kozos agyatokba kepes volt felvinni a baratodat? Es 4,5 honappal ezelott szult? Tul sok szappanoperat nez a te feleseged. Ott szokott ilyen tortenni.

Nem nagyon lehet mit mondani, mert ez nagyon megdobbento.

En a helyedben nemcsak a baratra lennek merges!

Es szerintem te nagyon jo ember lehetsz, ha a feleseged ezt igy, ilyen egyszeruen a TI agyatokban meg merte tenni. Es ha te nyitottal volna be? Vagy hol laktok ti, hogy a masik haverod is csak ugy bement? Mi van nalatok, atjarohaz? Sajnallak, mert egy ribanc a feleseged!

2010. febr. 20. 22:30
 16/26 anonim ***** válasza:
Es a volt haverod aki megcsalta az asszonyodat, elmondtad az o felesegenek is? O tud mar a megcsalasrol? Bar most jut eszembe, hogy azt irtad, hogy a baratod egy nagy nocsabasz. Most meg utoljara azt irtad, hogy boldog hazassagban elt. Akkor hogy is van ez?
2010. febr. 20. 22:34
 17/26 A kérdező kommentje:
nőcsábász..de még sose csalta meg a feleségét..és igen tud róla a felesége ..én mondtam el neki..am meg házibuli volt nálunk..szilveszterkor..de csak tegnap tudtam meg ezt az egészet..
2010. febr. 20. 22:40
 18/26 anonim ***** válasza:
Es te hol voltal amikor a felesegedet kezelte a baratod a ti agyatokban?
2010. febr. 20. 23:30
 19/26 A kérdező kommentje:
ha minden igaz elugrottam a tesómmal piáért..
2010. febr. 21. 10:46
 20/26 anonim válasza:

minden két emberen múlik,mindkettőnek akarni kellett,hogy a dolog megtörténjen.gondolkodj el magadban miért történhetett meg.nem tudom mennyi ideje vagytok házasok,sajnos egy idő után ellaposodik az együttélés,ha nem figyelünk oda egymásra,sajnos sok esetben ez az egyik ok.törődni kell minden nap a másikkal,pl.este megkérdezni milyen napja volt?közös programokat,séta,kirándulás,szabadidőben minél többet együtt legyetek.van sok olyan dolog ami nem is anyagi és jól tudja az ember érezni magát.persze az is fontos,hogy ki milyen beállítottságú,ez saját magának kell kitalálni.

valamint én elválnék,hiszen ha meg is bocsát az ember az a tüske örökre benne marad és nem biztos hogy hosszú lenne a házasság,csak az idő múlna,de ezt is neked kell eldönteni,mit akarsz még ezek után?

2010. febr. 21. 12:24
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!