Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Szerintetek el kéne válnom?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek el kéne válnom?

Figyelt kérdés

A feleségem megcsalt a legjobb barátommal.:(

a haverommal már megbeszéltem a dolgot..ő azt mondta hogy a feleségem támadta le őt..és hát nem tudott ellene semmit se tenni természetesen..amilyen nőcsábász..és mindig is akarta a feleségem.:/ a feleségemmel még nem mertem megbeszélni..nem tudom h kezdjek neki..Mit tegyek.?Kérlek adjatok tanácsot.

2010. febr. 20. 21:02
1 2 3
 1/26 anonim ***** válasza:

Nem merted megbeszélni??

Hát milyen férfi vagy te? Így aztán sosem fog az asszony tisztelni, az se lehet véletlen, hogy mással hempereg, bár ocsmány dolog, amit csinál.

De ne legyél nyuszi, olvass be az asszonynak alaposan.

Hogy elváltok-e...? Ezt csak nektek kell tudni. Szerintem nem csak az lehet a válás alapja nálatok, hogy megcsalt a feleséged.

2010. febr. 20. 21:05
 2/26 anonim ***** válasza:

Ez micsoda megalazo! A legjobb haveroddal??? Nagyon durva!

Persze, a haverod a felesegedre keni a dolgot, a feleseged meg majd a haverodra fogja kenni, hogy o volt a hibas. Mindketten ugyanolyan hibasok!

Neked kell dontened, hogy elvaljal-e. Mondjuk azt tudnod kell, hogy ezek utan soha de soha nem fogsz tudni megbizni "azasszony"-ban!

Vagy gyereketek is? Mert ha nincs meg, akkor konnyebb a valas.

2010. febr. 20. 21:07
 3/26 anonim ***** válasza:
Szerintem el kéne válnod. Főleg ha nem mered megbeszélni vele. Én adtam volna neki két olyat, hogy a fal adja a másikat, aztán csomagolás!
2010. febr. 20. 21:07
 4/26 anonim ***** válasza:

Talán nem eszik olyan forrón a kását.Honnan tudtad meg?

Máshogy viselkedik azóta a feleséged?Van gyereketek?

Az a baj,hogy nekem csak kérdések jutnak eszembe,semmi okos tanács.Ha magamból indulok ki,valószínűleg komoly problémáink lennének a párommal,hogy máshol keressem a boldogságot.(ez elég közhelyesen hangzik,de azért igaz)

2010. febr. 20. 21:09
 5/26 anonim ***** válasza:
Szerintem is válásgyanús a dolog, mert aki egyszer megtette, meg fogja máskor is. Megbízhatatlan, ilyen emberre nem szabad jövőt építeni. Akkor sem, ha van(nak) gyerek(ek).
2010. febr. 20. 21:10
 6/26 anonim ***** válasza:
Szép kis haver, szép kis feleség, én összeköltöztetném őket! Te pedig keress egy másik nőt.
2010. febr. 20. 21:10
 7/26 anonim ***** válasza:
17%

Elöször is meg kellenne nézni miért tette ezt....? Egy nö ilyesmit nem csinàl csak ugy jo kedvéböl...vagy idötöltésböl...lehet,hogy te is hibàs vagy

Egy nö nem szereti ha elhanyagoljàk...semmilyen szempontbol sem..

Persze nem szép amit csinàlt..Mindenképp beszélnetek kell rola...

2010. febr. 20. 21:12
 8/26 anonim ***** válasza:
100%
Legjobb haveroddal? Nagyon gáz. Nő létemre mondom, hagyjad el. És mi az hogyan monjdad meg neki? "a feleségemmel még nem mertem megbeszélni" már rég nem is tudom milyen mondatokat kellene mondanod... Légy már férfi? Mi az hogy a haverod azt állítja, jaj a feleséged támadott le, én ártatlan vagyok. Lári fári. Ugyanolyan mindkettő. Persze még jelentse is fel a végén a feleséged szexuális zaklatásért. Jaj, te jó ég. A legjobb haverod remélem azért kapott tőled valami emléket. A feleséged is... Válj el tőle Tudom mint nő kemény, de gusztustalannak tartom az ilyet nagyon. Pláné a legjobb baráttal.
2010. febr. 20. 21:12
 9/26 anonim ***** válasza:

Ezek szerint a havertól tudtad meg a dolgot.

Biztos hogy igaz?

Én egyelőre elköltöznék, és nem beszélnék a feleségemmel jó ideig. Nézz körbe, hátha akad egy kedves nő aki tetszik neked.

Azt hiszem az lehet a baj, hogy túlzottan oda vagy a nőért, aki bármit megtehet veled, a fejedre nő, és ezt te hagyod. ne félj attól hogy elveszíted, mert akkor bánsz vele megfelelően.

Sok sikert!

31/N

2010. febr. 20. 21:21
 10/26 anonim ***** válasza:
Képzeld el a további életeteket a feleségeddel! Meg tudnál neki bocsátani? Tudnál még bízni benne vagy folyton gyanakodnál rá? A válasz valószínüleg nemleges. Ha így van, akkor te is beláthatod, hogy nem maradhattok normálisan együtt. Ha tudnál felejteni, lehet, az is csak ideig-óráig tartana. Mondjuk a következő esetig:(
2010. febr. 20. 21:25
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!