Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Hogyan lehet azt feldolgozni,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan lehet azt feldolgozni, hogy a feleségem, akivel még két hónapja is a legnagyobb boldogságban éltünk, most 20 év után elhagy?

Figyelt kérdés

Én a mai napig imádom, és valójában ő is annyival indokolta, hogy hirtelen szerelmes lett valaki másba, és kettőt nem szerethet egyszerre.

Összeomlott bennem a világ, úgy érzem, belebetegszem.

2015. ápr. 14. 22:49
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
77%

"Mennyire lehet őszinte volt feleségem megvilágosodása?

Elvált, elhagyott bennünket egy nős férfiért. A vagyonmegosztásnál készpénzben kérte az őt megillető részt. Elköltözött albérletbe. A pénzét odaadta a szerelmének, aki ezután lelépett. Most hogy egyedül maradt pénz nélkül, rájött hogy a világon mindennél jobban szeret engem és a lányunkat, fogadjuk vissza. A lányom kinevette, én nemet mondtam. Szerintetek őszinte az irántuk mondott szeretete?"

Én ezt találtam neked. Sajnos sok az ilyen "feleség".

2015. ápr. 15. 09:11
 12/14 anonim ***** válasza:
77%

Nagybatyameknal ugyanez volt, csak ott 7 ev utan lepett le a no, m szerelmes lett egy masik foszerb. El is valtak, a nagybatyam teljesen kivolt. Mi vigasztaltuk, h inkabb oruljon neki, m amugy sem hozza valo volt a csaj, es hosszutavon boldogtalan lett volna vele. A no 1 evig birta az uj foszerrel, utana visszakonyorogte magat es nagybatyam vissza is fogadta. Ez 10 evvel ezelott volt. Most is egyutt vannak meg, de a kapcsolatuk olyan, mint a langyos kaki es a nagybatyam nem boldog - ahogy ezt meg is mondtuk neki. Nagyon szeretett volna gyereket, de a csaj allandoan azzal a dumaval jott, h "majd jovore..." Most a csaj 45 eves, a nagybatyam 54 es gyerek sehol. A csaj 40 folott kapott eszbe, h tenyleg jo lenne egy gyerek, de akkor mar keso volt. A sokaig lombikprogramon vannak tul es mind sikertelen...

En azt mondom, h aminek igy vagy ugy vege, azt nem szabad sajnalni, hanem meg talalni a pozitivumat ennek a dolognak. Sajnalom, h elhagyott az asszony. 20 ev sok ido, de lehet, h igy jartal jol. Egyebkent pedig en azt mondom, h vissza fog somfordalni, csak ido kerdese.

2015. ápr. 15. 11:33
 13/14 anonim ***** válasza:
50%

"Összeomlott bennem a világ, úgy érzem, belebetegszem."

Hol tartasz? Nézd meg!

[link]

2015. ápr. 15. 15:24
 14/14 anonim ***** válasza:

Az ember csak egy bonyolult robot.

Érdekek hajtanak, hol a töltő, hol az olajzó, hol az új frissìtés. Szeretlek mint robot a konektort...

2021. jún. 16. 13:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!