Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyi ideig tarthat feldolgozni, belenyugodni egy több mint 7 éves kapcsolat végébe, ahol 4 éves közös kisfiúnk is van?
Lassan bekattanok teljesen,alig eszek,nem tudok aludni rendesen és kimozdulni nincs lelkierőm otthonról.
Minden percben csak az jár a fejemben,hogy miért rontottam el mindent,örökös bűntudat tart fogva.
Eközben a volt páromnak barátja is van már,de a picit még nem mutatta be neki.ez is nagyon aggaszt,hogy vajon évek múlva a fiam elhidegülhet tőlem és az új férfit talán jobban is fogja szeretni.
A fiad csak akkor fog elhidegülni tőled ha te mint apa nem foglalkozol vele. Ha továbbra is részese vagy az életének, ha viszed magaddal nyaralni, hétvégente. Ha ugrasz amikor szüksége van rád, akkor lehet az anyjának bármilyen tökéletes pasasa a fiadnak akkor is te leszel az apja. Szóval ez csakis rajtad áll.
Az meg, hogy a kapcsolat tönkrement, nos ezen már nem tudsz változtatni de tanulhatsz belőle, hogy újra ne kövesd el ugyanazokat a hibákat ha új kapcsolatod lesz-
Azért váltak el az útjaink,mert a férfi akivel megismerkedett,15 évvel ezelőtt a szeretője volt,csak a pasi akkor volt válófélben és az exem elmondása szerint ő kezdeményezte akkoriban a szakításukat.
Az utóbbi két évben viszont sokszor írogattak egymásnak chaten amit én is elolvastam,folyamatosan nyomult a páromra és néha ő is olyanokat válaszolt ami nekem nagyon fájó volt.
Ebből alakult ki egy nagy veszekedés bő 2 hónapja,elcsattant egy pofon is részemről ez vezetett a szétköltözésünkhöz.
#6 bár nem helyeslem, de meg tudom érteni a pofont ... továbbá te vagy az is aki közben azt kérdezi, hogy a kisgyereknek vegyél-e valamit amivel ünnepeken felköszönti az anyukáját ... túl kell lépned barátom, mert a feleséged az előzmények alapján csak arra várt (persze nem az első pillanattól, hanem folyamatosan erősödött benn az érzés), hogy oka legyen szakítani ... akárhogy is, ez a hajó elment
az csak rajtad múlik, hogy a fiaddal milyen kapcsolatot építesz ki ... a kérdésből úgy tűnik nálad van a gyerek, de azt hiszem nem így lehet, csak eddig a volt párod megoldotta, hogy akkor találkozott a régi/új kannal amikor a gyermek valamiért nem volt vele ... így nehéz, mert el kell fogadnod, hogy őt is apukának fogja érezni egy idő után, hiszen most még pici, és elfogadja a változást ... ettől még nem gyengül a te pozíciód, ha apaként viselkedsz vele
Nyugodj meg, bár az új férfinek lesz szerepe az életében nem ő lesz attól még az apja. Nála is váltak a szüleim de sosem hívtam apának az új férjet, ő anyám párja az apám pedig az apám. Ha továbbra is keresed tartod vele a kapcsolatot, törődsz vele akkor ez a fiadban sem lesz kérdés. Bár mondjuk itt gyakorin gyakran látom a másik ellen nevelést..
Magadat pedig ne hibáztasd. Menni akart így is úgyis elment volna.
Van egy mondás, miszerint ahoz, hogy valaki visszajöjjön, előbb el kell mennie. Hagyd őt most. Igaza van itt sok hozzászólónak, Ő már csak az alkalmat kereste. Csípte a légy, nem tudott a démonjaival megküzdeni.
Vissza fog még sírni, de remélem addigra már új életed lesz és jól pcsán rúgod! Naaa...fel a fejjel! Nem vagy egyedül a reménytelenség érzésével, vagyunk jó pár ezren.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!