Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A férjem alkoholista?
Sajnos 13 éve így ismertem meg .hogy alkohol problémái voltak.Sokáig nem is ivott.Viszont el-el "kapart"havi 1x vagy olyan is volt hogy 1 évig nem ivott alkoholt.
Ma viszont totál berúgott és nagyon össze vesztem vele.nem akarom megszakítani vele a kapcsolatot ,mert amikor nem iszik akkor ő a világ legjobb férj.
Most ott tartunk,hogy nekem kell bocsánatot kérni amiért szóvá tettem az alkoholt.
A baj az,hogy apám is alkoholista volt és nagyon féltem tőle és ezt vetítem a férjemre rá.
Mind kettőnknek a második házassága. 49 éves vagyok a párom 59
Ha el megy nem tud magáról gondoskodni.
Nem tudom mit tegyek?
Olyan "se vele se nélküle" van most.
Hogy tudnám el engedni? Ilyen kórba új életet kezdeni?
Nem azaz alkoholizmus, hogyha egyszer egy évben bemer rúgni. Akkor alkoholista valaki, hogyha rendszeresen iszik tök mindegy mennyit, legyen az akár napi 3 doboz sör. Na az már alkoholista. Mert függ tőle, szenvedélye. A párod egyikbe se tartozik bele. Mi az, h ha elmegy nem tud magáról gondoskodni?
Off.
De köszönjük az ismételt kamu kérdést. Egy 59 éves nő nem így gondolkozik.
43%-os, mi vagy te, valami unatkozó kisgyerek?
Minden 49 éves nő egyforma, és te mindegyiket ismered? Szűnj már meg.
Istenem. Persze, hogy alkoholista, mert be mer rúgni esetenként. Ha ilyen feleségem lenne, mint Te én minden nap berúgnék. Eddig röhögtem azon, hogy ilyen kérdéseket huszonévesek tesznek fel, de most inkább el vagyok keseredve. Ha x ideje nem ivott, akkor azon kéne elgondolkodnod, hogy most miért tette. Egyébként meg egy ilyen lazítás időnkét belefér.
Ilyen "kórba" én is aggódnék :-D
Jah és nő vagyok.
Azon gondolkodj el, hogy beráncosodott seggel otthon úgy viselkedsz, mint egy 20 éves, és Te vagy a tipikus esete annak, amikor a faszi azért megy el inni, mert elege van abból, hogy megszabják, hogy mit csináljon. Valószínűleg nem hallgatod meg, ha problémája van, csak problémázol.
Az elvonókon így kezdik a beszélgetést:
piroska vagyok, alkoholista.
2 éve nem ittam alkoholt.
Sajnos igen az alkoholista az marad. Nem arról szól hogy nem iszik valamennyi ideig. Hanem amikor megint a kezébe kerül a pia, akkor mértéktelen alkoholfogyasztásba kezd. Egyszerűen alig bírja megállni hogy ne igyon, amikor iszik, akkor meg a sárga földik.
Tehát számomra ez alkoholizmus, és nem szivesen élnék ilyen emberrel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!