Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Gyermekelhelyezés anyánál élettársi viszonyba, ha az apa alkoholista? Számit-e hogy mennyi pénze van, és jó ügyvédet fogad?
Első és legfontosabb:
A gyereket NEM viheted magaddal a szüleidhez, ha a kicsi lakcímkártyáján a pasid szüleinek lakhelye szerepel.
Előbb be kell menned a bíróságra és kérned a gyerek ideiglenes elhelyezését a szüleid lakcímére!
Ha nem így teszel, rontod az esélyeidet.
A gyermeket valószínüleg neked ítélik. A lakásból kitehetnek, hiszen gyakorlatilag olyan ingatlanban éltek, amihez jogilag semmi közötök. Egy-két dolog viszont nekem bántja a szememet!
"hütlenseg erős gyanúja", ez a nullával egyenlő jelentőségű.
"Bizonyitanom kell az apa alkholizmusát?" Miért félsz ettől? Ha valóban az, akkor mi sem könnyebb a bizonyításnál.
Köszönöm a választ!Azért irtam hogy hűtlenség gyanúja mert fél éven belül ugyanazzal a személlyel már 2.-ra(amit én észrevettem és nem tőrölt ki)folytattak telefonon(sms)beszélgetést(kivánlak és stb..)
Az alkoholizmussal kapcsolatban meg arra gondoltam hogy ha ezt elmondom a biróságon hogy a párom iszik és ez zavar engem akkor ők nem feltételezik azt hogy én hazudok és csak azért mondom hogy nálam legyen a pici? Felvételem van egy-kettő részeg állapotába...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!