Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A férjem alkoholista?
Sajnos 13 éve így ismertem meg .hogy alkohol problémái voltak.Sokáig nem is ivott.Viszont el-el "kapart"havi 1x vagy olyan is volt hogy 1 évig nem ivott alkoholt.
Ma viszont totál berúgott és nagyon össze vesztem vele.nem akarom megszakítani vele a kapcsolatot ,mert amikor nem iszik akkor ő a világ legjobb férj.
Most ott tartunk,hogy nekem kell bocsánatot kérni amiért szóvá tettem az alkoholt.
A baj az,hogy apám is alkoholista volt és nagyon féltem tőle és ezt vetítem a férjemre rá.
Mind kettőnknek a második házassága. 49 éves vagyok a párom 59
Ha el megy nem tud magáról gondoskodni.
Nem tudom mit tegyek?
Olyan "se vele se nélküle" van most.
Hogy tudnám el engedni? Ilyen kórba új életet kezdeni?
Jó ez a pdf-link el is olvasom, érdekesnek tűnik.
De annyit beszéltetek az alkoholról, hogy komolyan kibontottam egy sört.
Nézd, az alkoholizmus függőség. Az a függő, aki nem tudja abbahagyni amit éppen csinál.
Az allkoholista nem tud meginni egy pohár bort, mert nincs nála egy pohár bor. Addig iszik, ameddig van mit. És ameddig talpon van. A kollegám alkoholista, 10 éve nem ivott alkoholt. De tudja, hogyha egyszer megkóstolja, nem tud leállni vele. Könnyebb neki egyáltalán nem inni, mint két pohár után megállni.
Aki társaságban megiszik 1-2 pohárral, vagy a vasárnapi ebédhez, az nem alkoholista. Mert elég neki annyi, többet már nem kíván.
...hát szörpös egy nemzet vagyunk, ez tagadhatatlan.
A középkor végéig víz helyett itták a bort, mer a víz ihatatlan volt, mi lenne ha a csapbol is az folyna?!
Válasz: a csatornadíj, jövedéki adó alá esne!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!