Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináltatok a karikagyűrűtökkel a válás után?
Figyelt kérdés
Ma jutott eszembe. Hétfőn lesz a válóperes tárgyalásunk.
Persze mióta megbeszéltünk, hogy elválunk azóta már nem hordom a karikagyűrűmet. Sok ékszert kaptam tőle az együtt töltött 20 év alatt, azokat továbbra is hordom, egyrészt mert tetszenek, másrészt hülyeségnek találom kidobni őket, harmadrészt: egyébként semmilyen ékszerem nem lenne. :)
Békében válunk el, tehát nem is érzem okát annak, hogy ne használhatnám a tőle kapott ajándékokat.
De nyilvánvalóan a karikagyűrűmet nem fogom hordani.
Ti mit csináltatok vele?
2015. ápr. 10. 09:38
1/19 anonim válasza:
A férjem az előző házasságából származó karikagyűrűjét egy dobozkában tartja a szekrény mélyén. Jó helyen van ott. Ez kinek -kinek saját elbírálásán, érzésein múlik. Pénzzé teheted tört aranyként, megőrizheted emlékbe, vagy csak simán elteheted különösebb emlékezés nélkül is. Ezt a te érzéseid határozzák meg.
2/19 anonim válasza:
Ott pihen az egyik fiók mélyén, nem dobom el, nem olvasztatom be, nem adom el. Lehet hogy ma már nem vagyunk együtt, de akkor annak a gyűrűnek jelentése volt, ami nem törlődik a válás után.
3/19 anonim válasza:
Ferjem eladta az elozo hazassagabol valo karikagyurut. Egy ideig orizgette, majd egy ido utan eszrevettem, hogy nincs meg. Engem megviselt... Megviselt az egesz valasa, szemtanuja voltam. Rossz volt latni hogyan megy tonkre egy 9 eves kapcsolat. En voltam a menedeke... Nem tudom hogyan erezte magat mikor eladta... azt mondta semmit nem erzett... de szerintem nem volt konnyu...
4/19 anonim válasza:
Én se hordtam miután eldöntöttük a válást, de eltűnt a dobozkából ahová raktam. A volt férjem elvitte, azt mondta semmi közöm már ahhoz a gyűrűhöz. Fogalmam sincs mit csinált vele.
5/19 anonim válasza:
én visszaadtam a férjemnek, aztán pár évvel később megkérdeztem tőle mi van a gyűrűkkel, hogy a lányunknak csináltatnék belőle fülbevalót, azt mondta jó helyen van nála, őrzi, nem adja oda... háááát fogalmam sincs mit csinálhatott velük, talán nem azzal kérte meg a mostani menyasszonya kezét :D
6/19 anonim válasza:
Én beadtam a zaciba,és ott hagytam :)
7/19 anonim válasza:
Az én szüleim megtartották és most, hogy nekünk lesz párommal esküvőnk, elkértük tőlük, hogy az övékből csináltassunk magunknak gyűrűt. Nem vagyok babonás, tehát attól nem félek, hogy ez egy elátkozott gyűrű lenne, azért, mert az ő házasságuk véget ért. Számomra ők attól még anya és apa, hogy külön mentek és büszkén fogom hordani az ő gyűrűjükből készült jeggyűrűmet, mert nekik köszönhetem, hogy létezek, abból a frigyből születtem. Szóval, ha van közös gyermeketek, akkor azt tanácsolom, hogy tartsd meg, hátha ő is szeretné majd így felhasználni. Ha nincs, akkor is inkább tartsd meg, mint hogy negyed, vagy ötöd áron megválj tőle. Sok vizet úgyse zavar.
8/19 anonim válasza:
én anyukámnak az a régi ,ronda,vaskos gyűrűje volt egy előző házasságából,abból kijött a két karikagyűrűnk amit a mai napig boldogan hordunk, anyukám így szállt be a költségekbe :)
9/19 anonim válasza:
Egy vita hevében a kocsiban hozzávágtam az exemhez, visszaadta, csináltattam belőle a mostani uramnak pecsétgyűrűt.
10/19 anonim válasza:
Bár mi nem váltunk el,de addig volt az ujjamon mig ki mekegtem igen.Nem szeretem a gyűrűt.Aztán lett egy kis unokánk,és abból futotta egy fülcsire meg egy nyakláncra.Minek álljon itt,porosodott eleget.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!