Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Elvárható a mai világban,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elvárható a mai világban, hogy a férj dolgozon, az asszony meg otthon legyen a gyereket rendezze, meg mosson, főzőn, takarítson?

Figyelt kérdés
Azért.Mi a véleményetek erröl a kérdésröl? írom ki ezt a kérdés ,mert nagyon sok a munkanélküliség,főleg ahol több gyerek van az annya mindig hátérbe szorul.És valjuk be egy férfinek könnyebb munkát találni,mint egy nőnek!Mert ha a gyerek beteg ki lesz vele otthon?Természetesen az anyuka
2010. febr. 19. 14:41
1 2 3 4
 21/31 anonim ***** válasza:
59%

Kedves 15:26!

Neked is igazad van, de nem a feltett kérdésre válaszoltál. Barátnődet semmi sem köti, hogy elmenjen dolgozni, mert azért szerintem Angliában sem dívik már az a 18.századi elképzelés, hogy a nő otthon van, ha a családba lányok születnek ők is otthon vannak és hímeznek, meg hasonlók.

Gondolom, hogy nem volt egyszerű kimondanod az ítéletet a kapcsolatotokra, de ez a lépés volt a helyes. Én azt gondoltam, hogy ha valaki kimegy külföldre, akkor azért megy ki, mert ott többet kereshet( s ha már megteremtett egy bizonyos egzisztenciát, akkor vagy hazajön, vagy kint marad) , nyelvet szeretne tanulni, itthon esetleg nincsenek lehetőségei. De hogy valaki azért megy ki, hogy a párján élősködjön? Ez felháborító.

Kívánom a legjobbakat és remélem (ha későn is) de a barátnőd belátja, hogy neked van igazad.

2010. febr. 19. 15:54
 22/31 anonim ***** válasza:
100%
szerintem csak addig amíg a gyerek kicsi, de pl általános sulitól már nem mert sokba kerül a gyerek iskoláztatása és egy fizetésből tuti nem futja.
2010. febr. 19. 16:26
 23/31 anonim ***** válasza:
100%
magyarországon ezt nem nagyon lehet megcsinálni. külföldön ez jobban elterjedt, pl amerika, anglia és németország. én külföldön élek és jelenleg itthon vagyok, de ez csak átmeneti állapot. én mindenképp szeretnék dolgozni még ha anyagilag nem is vagyunk rászorulva. nekem szükségem van arra hogy kimozduljak és dolgozzak. de akinek erre nincs igénye és csak a gyerekekkel szeretne foglalkozni én azt sem ítélem el.
2010. febr. 19. 17:35
 24/31 anonim ***** válasza:

Sokat gondolkozom ezen a kérdésen, másfél éve vagyok otthon a lányommal.

Hogy elvárható-e? Attól függ ki várja el kitől, én személy szerint már alig várom, hogy dolgozhassak, mert itthon megkukulok. Tehát ezzel csak azt szeretném mondani, hogy tőlem nem várhatná el a párom, hogy egész életemben itt rostokoljak. Egy nőnek más szerepe is van anyaságon kívül, kíváncsi lennék olyanok válaszára, akik (akár) évtizedek óta otthon vannak. Vajon tényleg jó lehet nekik?

2010. febr. 19. 18:41
 25/31 A kérdező kommentje:
én 12 éve vagyok itthon,több gyermekem is van.egészen pici is.ja és nem vagyok beszükölvel.jól érzem magamt itthon.van elégg dolgom a gyerekekkel.
2010. febr. 19. 19:49
 26/31 A kérdező kommentje:
köszönöm a sok választ
2010. febr. 19. 19:50
 27/31 anonim ***** válasza:
Én szeretem a munkámat, élvezem csinálni, és úgy érzem, hogy jó is vagyok benne. Ezért, ha majd lesz gyerekem, mindenképpen visszamennék 2-3 év után dolgozni. Nem vagyok karrierista, inkább családcentrikus, de szerintem a kettő simán összeegyeztethető egymással.
2012. márc. 15. 13:58
 28/31 anonim ***** válasza:

Én az első lányommal 3 a másodikkal 2 éves koráig voltam itthon,de én nagyon nem voltam elégedett az életemmel.Az óta elvégeztem egy tanfolyamot,most már fél éve van munkám,amit nagyon szeretek.Én nem bírnák ki még egyszer éveket itthon tölteni.Idegileg teljesen tönkre mennék.

A másik meg az,hogy nagyon rossz kiszolgáltatottnak lenni(én sokszor megkaptam,hogy még rendes keresetem sincs)

Mondjuk azért nem ítélem el azokat,akik otthon vannak,vezetik a háztartást,neveli a gyerekeket és még elégedettek is az életükkel.(és a párjuk is egyet ért ezzel)

2012. márc. 15. 14:58
 29/31 anonim ***** válasza:
én nem vàrom el egyàltalàn, pàrom viszont igen! Gyereket vàrok, és ö akar eltartani, amit nem nagyon szeretnék, még az is nehéz lesz, hogy az ö pénzéböl éljek, ha megszületik a pici...
2012. aug. 22. 23:54
 30/31 anonim ***** válasza:
Dehogy elvárandó. Én speciel nő vagyok, webmester vagyok és otthon dolgozom. Házimunkát nem végzek, a férjem kiszolgál teljes mértékben, pedig ő fizikai munkát is végez mellette.
2012. dec. 22. 14:27
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!