Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A megtakarított pénzét hogyan tudom kérni?
Pont ilyenek miatt nem házasodok meg sosem.
30F
Hát kinek a nevén van?
Egy bűnözőhöz mentél? ... huh.
Pont ezért írtam.. Nem mondom, hogy minden férfi, de láttod a te férjed is, hogy átvert. Manapság öngyilkoság a nő részéről ha a férjétől függ.
Dolgoztam női szervezetnél, majdnem minden esetben a nő anyagilag függött a férjétől és képtelen volt kimenekülni a gondokból.
Lehet lehúzni,lepontozni de ez akkor is igaz. Szerencsére nem minden családban, de igenis előfordul.
"Dolgoztam női szervezetnél, majdnem minden esetben a nő anyagilag függött a férjétől "
Persze, hiszen nyilván azok fordultak hozzátok, akik önerőből nem tudnak lépni.
Sajnos mindenképpen lesz ideje arra, hogy levegye a számláról a pénzt, és bár a bíróság megítéli majd neked évek múlva a felét, ezt nagyon nehéz behajtani.
A bíróság ma már nem csak a papíros jövedelmet veszi alapul, hanem vizsgálja az alperes életvitelét is, és ha bizonyítottnak látja a vagyonkimentést és a fedezetelvonást és persze a jövedelem eltitkolását, akkor megítéli a magas(abb) gyerektartást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!