Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Tartásdíj probléma Segítség?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tartásdíj probléma Segítség?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Jogerős bírósági végzésben 15000Ft havi tartásdíj van megítélve + az elmaradt összeg törlesztése.

Általában ez úgy zajlott, hogy fizetett 3-4 hónapig, majd fél évig semmit. ekkor még beszélő viszonyba voltunk, tudtam, hogy gond van, nem ugráltam.. az első 5. hónap végén végrehajtást kértem.. Pár hónap alatt sikerült megint tartásdíjat kicsikarni, de itt már a fél fizetését kaptam. 3 hónap után felmondott.. beszélő viszony megszűnt, jelenleg is ott tartunk, hogy kb fél évente 3 havi tartásdíjat ki tudunk csikarni. Amint megtalálja a végrehajtó, kilép ( volt olyan munkahely, ahol aznap felmondott, hogy megkapta a cég a letiltási határozatott ) . De olyan is volt tavaly nyáron, hogy megegyeztünk szóban havi 30000Ft-ban, hagyjam ki a végrehajtót, míg a kiképzése tart (3 hónap) . első hónapban jött a pénz, másodikban már nem. szóltam a végrehajtónak , hogy az úriember katona, intézkedjenek... itt már több mint 500000 ft-ról volt szó.. mire megtalálták ott, mert nem hittek nekem , megszüntették az eljárást stb, eltelt majd egy év, első letiltott tartásdíj 10000 körüli összeg volt , mert előbb a végrehajtó meg a sok sallang került levonásra , második hónapban fél fizetés, harmadik hónapban 13000Ft , mert kilépett gyorsan. Hozzá teszem, hogy a honvédséget nem 1x körbetelefonáltam, hogy segítsenek és hogy tudjanak a tartozásról.. itt kiderült, hogy ő nyilatkozatot tett, hogy nincs tartozása?! ez közokirat hamisításnak számít ?? Csak azért nem lett feljelentve , mert a végrehajtó leállított, ne rúgassam ki... Tavaly szeptember óta megint egy fillért nem láttunk. Tegnap kaptam ismét levelet, hogy tiltást indítottak x cég ellen. megkerestem őket, kilépett... Ez hogy létezik? 1-2 havonta munkahelyet vált, mire megtalálják, nem tudnak vonni.. 2x-3x tudtak eddig tiltani, a munkahelyi papírokat elteszi lábalól, hogy a következő helyen ha bejelentik ne lássák a tartozást.. hogy lehet előző kilépő papírok nélkül bárkit felvenni?? Mit tudok tenni? Szánt szándékkal nem fizet, lásd csak a katonaságnál aláírt nincs tartozás papírt és a folyamatos kilépkedéseket . Ha feljelentem vagy gyámügyre megyek mi fog történni? legutóbbi feljelentésnél kihozták, hogy önhibáján kívül nem fizet.. akkor épp munkanélküli volt.. de látható ,hogy csak arra játszik, hogy azt a sz@ros 15000ft-t se kelljen a gyermekre költenie..

2015. ápr. 4. 07:16
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
95%

Én a helyedben hagynám a fenébe.

Úgysem tudod kicsikarni tőle, csak megy a jogi huza-vona.

Ezért mondta nekem mindig anyám, hogy egy nő csak akkor vállaljon gyereket, hogy ha úgy adódna, egyedül is vállalja. Neked nagyon úgy néz ki, egyedül kell vállalnod. De a szavaidból úgy érzem, megvagy a 15 ezre nélkül is. (Nem mintha nem lenne jogos a behajtási szándékod, de ilyen az élet.)

2015. ápr. 4. 10:39
 12/18 anonim ***** válasza:
Ez az "apa" egy jellemtelen senkiházi. Hacsak tudod, neveld fel egyedül, tanult és tisztességes emberré, a gyereket: kívánom, hogy az "apjának" nyomós okból legyen majd szüksége a segítségére, ő pedig szíve (és a történtek) szerint döntsön, érdemesíti rá, vagy nem. Erőt, kitartást és egészséget Neked.
2015. ápr. 4. 15:46
 13/18 anonim ***** válasza:

lehet az apa egy gazember de oszinten a kerdozo vallalt vele gyereket senki nem kenyszeritette ra.

szerintem vond le a tanulasagot es lepj tovabb az a havi 15 ezer nem eri meg a sok gondot

2015. ápr. 4. 17:30
 14/18 anonim ***** válasza:
0%
Az apának véletlenül nem O. Zs. A monogramja?
2015. ápr. 4. 17:52
 15/18 Bence_ ***** válasza:
18%

Ezekkel a végrehajtásokkal csak a végrehajtó zsebét tömöd.

Milyen feltétel kell, hogy az álam meghítelezze?

Más oknak is kell lennie. Gyerektartás miatt nem ugrálna Ennyit. Szerintem neki is rossz a bizonytalanság, hol lakik, mit eszik ha nincs bevétele?

Valahogy nektek kéne megállapodnotom. Mert így az a pici pénz is máshova megy.

2015. ápr. 4. 17:52
 16/18 anonim ***** válasza:
77%
Rendőrségen kell feljelenteni kiskorú veszélyeztetéséért!
2015. ápr. 4. 19:14
 17/18 anonim ***** válasza:
0%

Csak a szokásos sztori.

Egyrészt egy nő nézze meg, mikor, kinek, hová, hogyan, mennyire, mert nőként nagy cumi az élet, ha nem jól éled.

Amúgy a GYT nem fizetése nem bűncselekmény? 6 hónap a sitten minden férfiban felébreszti az apai ösztönöket...

2015. ápr. 5. 02:31
 18/18 anonim ***** válasza:

Böszme! A ffi is nézze meg!

A másik felével egyetértek.

2015. ápr. 5. 11:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!