Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mekkora az esélye annak hogy az apa kapja meg a gyerekeket?
Egy nő ismerősömnek tönkre ment a házassága, válnak! Elköltözött az egyik fiával(2 éves)a nagyobbik fiut(4éves) az apa erőszakkal tartja magánál, nem adta oda az anyának!
Az ideiglenes gyerekelhelyezés az lett hogy maradt az apánál a nagy fiú, a kicsi meg az anyánál!
Az anya nem drogos nem iszik igényes, új élettársa eltartja mert az anya gyesen van!
Mindegy most nem ezen van a hangsúly!
Engem csak az érdekel hogy miért kapja meg az apa a gyereket ha eltíltotta az anyjától és az anya ellen neveli? azt még nem is írtam, hogy nem is az apa van otthon a gyerekkel hanem a nagypapa aki mindennap piázik!
Lehet hogy már kérdezte! :-)
Látod, ő sem érti hogy miért van ez??
Nem tudom ki írta azt hogy "mekkora áldozat hogy ha berakja a gyereket bölcsibe" szerintem igen is nagy áldozat neki!
De én is mondtam neki hogy más választáősa nincs!!!
24 éves két gyerekkel, munkája nincs, 42 éves az apa aki egy féltékeny és erőszakos állat, a nagyapa meg piál.
Csak gratulálni tudok a barátnődnek, hogy két gyereket is szült ebbe a fantasztikus kapcsolatba! Rengeteg felelősségérzetről tanúskodik...
Szerintem az apanal is jo helye van a kicsinek, hiszen irod, hogy sokat olvas es rajzol vele, neki. Foglalkozik vele. A birosag azert dontott igy, mert latta, hogy az apanal is legalabb olyan jo helye van a kicsinek, mint az anyanal.
De amugy gondolom te az anya vagy, aki par nappal ezelott mar feltetted itt ugyanezt a kerdest. Ott azt irtad, hogy van az uj parodnak is 3 gyereke, meg a te 2 evesed igy mar egyutt 4-et neveltek.
Ket hetente hetvegen elmegy azert a pici is hozzatok?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!