Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyi az esélye annak hogy gyerekelhelyezési perben az apának ítélik a gyerekeket (2 kiskorú közös gyerek)?
A gyereket MINDIG az anyának ítélik, kivéve akkor ha
-veszélyezteti az épségüket, egészségüket (drogos, agyilag beteg és ez bizonyított, stb.)
-nem biztosít megélhetést (pl. munkanélküli)
Pusztán ezért mert éjszakás, vagy mert fenygeet hogy elviszi őket, nem fogják másnak ítélni, csak neki.
Mindazonáltal úgysem teheti meg hogy megakadályozza a láthatást neked mert ha tartósan megteszi akkor visznt lesz esélyed "újrajátszani" és második körben neked ítélhetik. De ehhez az kell ha tartósan nem engedi látnod őket, új láthatási megegyezés születik, "fejére koppintanak", és mégsem áltoztat. Na, akkor lesz esélye az apának is.
Jaj bocsánat, 2. vagyok, azt hittem te vagy az apa :)
szóval ne aggódj, icipici esélye van.
Igazából az ő idejében oda viszi őket ahpva akarja, ha a mamához, hát oda. Ez nem fog szerintem befolyásolni semmit.
2.
Nálunk a páromnak tehát az apának ítélték a gyermekeket.
De nem volt könnyű. Szóval ha nem vagy szinte beszámíthatalan és nem változtatod a véleményed állandóan a bíróságon és ha a bíró nem azt látja hg a plusz pénzre hajtasz, akkor tuti neked ítélik őket.
Igen, meglehet említeni, ha hagyja a bíró. De ettől még lehet, hogy kell menjenek a gyerekek a nagyihoz is.
Ha te megbízható vagy, eltudod látni a gyerekeket, akkor első sorban mindig az anyának ítélik őket. Elválasztani sem szeretik a gyerekeket.
Nem lenne rossz azért valahogy megbeszélnetek, hogy itt most nem arról van szó, hogy melyikőtök nyer, hanem, hogy ne szúrjatok ki a gyerekekkel. Van sejtésetek min mennek keresztül ? A különválasztás abszolút nem lenne a helyes megoldás. Ha nem különösebb veszekedések voltak, csak nem láttátok egymást ebből adódott nézeteltérés, akkor feltételezem, hogy rendben megtudnátok ezt beszélni.
Remélem így van !
A bíró a gyerek előnyeit nézi elsősorban .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!