Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kb hány percig tart a tárgyalás? Közös lakást értékesítettük, az árát elfeleztük.3 éve külön élünk. Nincs közös kiskorú gyerek. Már most, az első tárgyaláson kimondják a válást?
Figyelt kérdés
2009. jún. 8. 07:01
1/9 anonim válasza:
Szerintem ez hamar megy ha megegyeztek.Én ugy voltam hogy vitáztunk,ott ültem 3 órát:(
2/9 A kérdező kommentje:
Köszi a választ. nekünk már nincs semmi közös tulajdonunk amin egyezkedni kéne
2009. jún. 8. 09:10
3/9 anonim válasza:
Akkor mondják ki a válást a válást az első tárgyaláson ha közös megegyezéssel adtátok be.
4/9 anonim válasza:
Az első tárgyalás a békitő ez törvény minimum 2 tárgyalás .mind a 2 kb.10 perc
5/9 A kérdező kommentje:
Akkor nem kell szabadságot kivennem :)
2009. jún. 8. 09:40
6/9 A kérdező kommentje:
Ezt találtam
A házasság az első tárgyaláson is felbontható , ha a békítés nem vezetett eredményre vagy
a felek között a házassági életközösség legalább három éve úgy szakadt meg, hogy külön lakásban élnek, és igazolják azt, hogy a közös gyermek elhelyezését, eltartását a gyermek érdekében rendezték, vagy
a házasságból közös kiskorú gyermek nem született .
2009. jún. 8. 09:42
7/9 anonim válasza:
Szia
Nekünk olyan 10 perc volt az egész mind2-en elmondtuk hogy a házasság felbontását kérjük kapcsolatunkból közös gyermek nem született Közös vagyoni ingóságunk,ingatlanunk,megosztottuk ezzel kapcsolatba egymással szembe semmilyen igényünk nincs,házastársi tartás iránti igényünk nincs és a fellebbezési jogunkról le mondunk.Másnap délután már mentem is vissza a bíróságra a papírokért
8/9 A kérdező kommentje:
Remélem nálam is ilyen gyorsan fog menni :)
2009. jún. 8. 13:01
9/9 anonim válasza:
Igen ha 3 éve külön éltek és nincs min vitázni kimondják. De ha nem akkor is 2-szer 20 perc az egész ,majd akkorra időzíted az ebédszünetedet max:))Sok sikert hozzá:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!