Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Akik elváltak - utóbb visszatekintve, mi volt az első olyan jel, amiből már következtetni lehetett volna a kapcsolat későbbi megromlására?
"De akkor másnak miért sikerül mégis több gyerekkel? Arra mi a magyarázat? "
ismerek egy 5 gyerekes fiatal csinos anyát, iszik, bulizik, pasizik, most dobta a férjét egy másik miatt. tlán így csinálják.
8-as,amit írtál, hogy hétfőtől szombatig reggel 7-tol este 7-ig dolgoztál, ez alapból taccsra vág egy kapcsolatot. Így nehéz élni.
Tudom, mert velünk is hasonló a helyzet, és ilyenkor a nőben nagyon könnyen előjön a magány és a gyeses depresszió, ami rémes viselkedéshez tud vezetni. Annyi különbséggel, hogy én még tartom magam. De nekem is hiányzik, hogy hétköznap is legyen közös program, legalább egy séta, hogy ne legyen mindig hulla fáradt, ne a számítógép elé roskadasbol álljon minden este. Ilyenkor szokták a nagyokosok azt mondani, hogy a nő fogja be a pofáját, örüljön a pénznek, meg hogy otthon van, bezzeg szegény apa dolgozik. Hát nem tudom. Jól esne néha ha itthon lenne, és nem lenne folyton hulla fáradt viszont nekem speciel fele ennyi pénz is elég lenne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!