Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Sokat veszekedtek a ferjetekkel, felesegetekkel?
A volt férjemmel minden nap összevesztünk valami hülyeségen, aztán mindketten bevágtuk a durcát. Sőt, olyan szinten, hogy ha elmentünk valahova - boltba vagy akárhova - akkor két kulcsot kellett vinni, mert valószínű volt, hogy külön megyünk haza, nem együtt, mert út közben összeveszünk. Pedig nagyon szerettük egymást, mégis martuk a másikat folyton.
A mostani férjemmel szinte soha nem veszekedünk. Vitatkozni szoktunk, de nem indulatból és röhögés, összebújás a vége. Egyszer-kétszer volt nagyobb veszekedés, de akkor komoly okkal. Azok mind kompromisszummal, bocsánatkéréssel végződtek.
Sajnos sokat :-(
Pedig a kapcsolatunk szépen indult, még a szüleim tiltása ellenére is "bevállaltam" a páromat. Úgy tűnik, nem kellett volna, már nem is szeretem őt :-(((
20:48
Talán a szülők láttak valamit, amit te nem (vagy nem akartál látni).
Mi szerencsére sosem veszekszünk.
sajnos igen, főleg mostanság...
mindketten hirtelen emberek vagyunk, és sajna ma már azt mondtam neki, hogy gondolkozzon el rajta, hogy én menjek a gyerekkel anyuékhoz, vagy költözik ő... :-(
utolsó vagyok
ez a 7.évünk együt....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!