Közösen vesztek volt férjetekkel/feleségetekkel ajándékot karácsonyra gyerekeiteknek, vagy az új pároddal közösen oldod meg?
Szerintem ez nagyrészt attól is függ, hogy a volt házastársak milyen viszonyban vannak.
Nálunk elképzelhetetlen lenne a volt feleséggel egyezkedni, szóval mi külön ajándékozunk.
Szerintem is semmi okod a felháborodásra. Ha ilyen jó viszonyt ápolnak még mindig akkor menjenek csak el együtt ajándékokért. A gyerekek csak jobban fognak örülni, nem zavarodnak annyira össze, hogy külön van apa ajándék meg anya ajándék, hanem pont úgy van minden mint régen. Kétségtelen, sosem lesz olyan számukra sem, mint régen, hiszen nem ünneplik az ünnepeket együtt a szüleikkel.
Bár, akik a nagyszülőknél ünnepelnek azoknak nem feltétlen áll ez a probléma.
Ettől függetlenül, elég ritka az olyan eset, hogy a szülők válás után együtt mennek ajándékokért.. Külön-külön a saját párjaikkal sokkal kézenfekvőbb lenne. Na mind1
Mind kettő megesik, nem elítélendő egyik se!
16:01 vagyok.
Én ugyan nem vagyok elvált nő. Házasságban élek, és 2 gyermekem van. És nagyon nem szeretném, ha a férjem esetleges válás esetén egy akárkivel beszélné meg, hogy a MI gyerekeink mit kapjanak ajándékba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!