Közösen vesztek volt férjetekkel/feleségetekkel ajándékot karácsonyra gyerekeiteknek, vagy az új pároddal közösen oldod meg?
Úgyan mint itt az előbb sikeresen megtudtam én csak "egy akárki" vagyok, azért bátorkodom véleményt nyílvánítani.
A férjemmel a közös gyerekeinknek együtt választunk ajándékot, és szintén együtt választunk ajándékot az előző házasságából született gyermekének is. A kislány anyukájával a férjem ugyan meg szokta beszélni, de csak azért, hogy ne legyenek ugyanolyan ajándékok. Ők is szoktak a kicsiknek venni valami apróságot, amibe mi sem szólunk bele, ha kérdezik a férjem elmondja, hogy szerinte minek örülnének. Ezzel az erővel én is nekállhatnék háborogni, hogy a férjem " egy akárkivel" beszéli meg, hogy mi legyen a közös gyerekeink ajádéka.
Csak azért mert te vagy a vér szerinti anyja, nem kell leakárkizni azt a nőt, aki úgyszintén részt vesz a gyerek életében, nevelgeti, törődik vele, játszik vele, mikor ott van.
Sok melót fektetünk bele ebbe a dologba, többet mint ti, leakárkizős anyák!
Katasztófa, jobb is ha megtartod a férjedet!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!