Mindent megbeszéltek a férjetekkel/feleségetekkel?
Úgy gondoltam, nem pontozom a válaszokat. De a második válaszoló véleménye/tapasztalata nagyon tetszik. Szerintem tök jó, ha ilyen bizalom van köztetek.
Geyékbént most szerintem mindenki gondolja át a fordítottját is. Amikor előle titkolnak el úgy valamit, hogy tudják, hogy valami nagyon fontos dologról van szó.
Hmmm...
Nem értek egyet az előttem szólóval. Az rendben van, ha valaki tudja, hogy úgyis elmondod a férjednek. De ha csak neked montak valamit, akkor azt szerintem nem korrekt továbbadni, még a férjemnek sem. Mondott már nekem az anyósom is olyat, ami csak nekem volt szánva.
Egyedül a gyerekeink olyanok, akik nem mondhatnak valamit csak az egyik szülőnek. Ők tudják, hogy rólunk mindent megbeszélünk, mert az mindkettőnkre tartozik. De baráttal, bárki mással folytatott olyan beszélgetést ami csak nekem volt szánva nem mondanék és nem mondom tovább.
Miért nem korrekt?
Volt már hogy pont ezért elvitte a barátnőmet rendelésre,vagy tudott tanácsot adni,hogy a másiknak a pasija miért viselkedik úgy ,ahogy.Azonkívűl nem morog,hogy itt ül valaki két hétig minden délután,mert tudja,hogy éppen gond van náluk.
Őszintén belegondolva,nem is fordult még olyan elő,hogy valamelyik barátnőm "titkot"mesél és ha bejön,akkor gyorsan elhallgat.Ugyanúgy mondják tovább.Azért ez jelent valamit,azt hiszem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!