Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Min szoktatok veszekedni a...

Min szoktatok veszekedni a férjetekkel/feleségetekkel?

Figyelt kérdés
2010. dec. 9. 23:30
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Bármin! :D
2010. dec. 9. 23:38
 2/11 A kérdező kommentje:
Úgy értem mi miatt volt már komolyabb nézeteltérésetek?
2010. dec. 9. 23:43
 3/11 anonim ***** válasza:
100%
Nem emlékszem, hogy valaha is komolyabb nézeteltérésem lett volna a feleségemmel.
2010. dec. 9. 23:52
 4/11 anonim ***** válasza:
75%

Az első vagyok.

De tényleg! Mi bármilyen apróságból véresen komoly nézeteltérést tudunk kreálni pillanatok alatt. Szerencsére nem tart sokáig.

2010. dec. 9. 23:56
 5/11 anonim ***** válasza:
100%
11 éve vagyunk együtt, még nem volt komolyabb nézeteltérésünk.
2010. dec. 9. 23:56
 6/11 anonim ***** válasza:
Régebben a pénz miatt, akkoriban nagyon nehezen éltünk meg. Mostanában csak akkor zendítek rá komolyabban, ha hazugságon kapom a kedvest, ami elég sűrűn előfordul, 4 éve vagyunk házasok, de valamiért minden apróságot "elferdít", mintha nem ismerne még annyira, hogy tudja: a hazugság ténye jobban kiakaszt, mint maga a gaztett...
2010. dec. 10. 05:49
 7/11 anonim ***** válasza:
tippeket akarsz?
2010. dec. 10. 05:53
 8/11 anonim ***** válasza:

mi is tényleg bármin...

legyen azolyan apróság,hogy megette a csokimat vagy nem jól huzta be a sötétitőt és felkeltem a napfényre,olyan komolyabb dolgokig,hogy miért nézegeti az msnnaplózásomat és gyanusitgat hogy milyen pasival beszélgetek 8utólag rájön h amugy ő is ismeri,mert kollégám:D)

de legkésőbb estére kibékülünk,sose fekszünk le morcosan..

2010. dec. 10. 14:58
 9/11 tetris ***** válasza:
47%

RENDETLENSÉG!!!!!!!!

Kiborít vele, hogy a fehérek közé direkt berakja a sötétkék zokniját.

Mindent elővesz, de semmit nem rak el. Kihúzza a fiókot, de be már nem tolja. Nyitva felejti az ablakot tél közepén.

Nem tesz vissza a helyére semmit.

A mosogató mellé teszi a csetreszt, de még véletlenül se bele. Ki nem ürítené a hamutartót semmi pénzért! 30 év alatt egyszer vitte ki a szemetet!!!

Beleharap a húsba, aztán visszarakja a többi közé!

A szekrényt széttúrja, aztán jár a szája, hogy mindene gyűrött.

Mivel ilyen rendetlen, soha, semmijét nem találja meg!

Az előszobában szanaszét hagyja a cipőit, mindenki megbotlik bennük.

Mindenért engem okol.

A legutóbbi, amin kiborultam, de irtóra:

A TÜZELŐ, SÁROS LÁBÚ KUTYÁNKAT FELENGEDTE A KANAPÉRA!!!!!!

Na, ezt igen zokon vettem! Igen-igen!!!!

2010. dec. 10. 17:47
 10/11 anonim válasza:
Nagyon ritkan veszekszunk komolyabban, de az altalaban az anyos miatt van, ha a ferjem szeretne meglatogatni, de en nem. Neha meg azert is veszekszunk, mert a ferjem aggodik, hogy nincs eleg penze, szoval a gond nem a penz hianya, hanem az aggodalom, ingerultseg. Ilyenkor probalom nyugtatni, tamogatni, hogy csillapodjon a rosszkedve. Ez az amit egy feleseg tehet: hallgat es hatulrol tamogat. Am azert neha kiborul nalam is a bili...
2010. dec. 13. 21:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!