Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A mostohaanyám féltékeny rám?
Sziasztok! 18 éves, tanuló lány vagyok. A szüleim nem rég váltak el. Azóta anyának, és apának is lett új párja. Anya folyton dolgozik, nevelőapám (akit nagyon szeretek) meg Ausztriában, és csak hétvégén jön haza.:( Ezért sokszor szoktam apához, és a barátnőjéhez átmenni. Náluk alszok, eszek, iszok, még a kutyusomat is át szoktam vinni. Persze ezeket mind lebeszéltem apuval, azt mondta érezzem otthon magam. Még egy saját szobát is csináltatott nekem, csak hogy ne kelljen a kanapén aludnom.:D De apa barátnője ezeket nem nézi jó szemmel, még be is szólogat. Pedig a kutyatápot, kaját, ásványvizet..mindent én veszek. A kaját meg főleg, mivel "izmosodni" akarok, és figyelek az étkezésre. Múltkor történt ez az eset:
Apának szülinapja volt. Vittem neki oroszkrémest, házi vanília fagyit, meg mézeskalácsot. Gondoltam örülni fog neki. Mivel van kulcsom a házukhoz, és még mindketten aludtak, bementem, előkészítettem az ételeket. Erre a barátnő felkelt, hangosan, ordibálva kijött, hogy "Te h,ülye k,urva mit keresel itt?" Mondtam neki, hogy szülinapra jöttem. A hangoskodásra kijött apa és szólt a mostohaanyámnak, hogy fogja vissza magát.
Ma viszont náluk aludtam. Nem sokára érettségi. Barátom japán, és ki fogok utazni Japánba. Mondtam apának, iszonyatosan boldog volt, meg is jegyezte viccesen, hogy majd hozzak neki néhány Mitsubishi alkatrészt. Mondtam, hogy oké hozni fogok.:D Erre ebben a szent pillanatban iszonyatosan nagyot nyekkent a fél kilós hosszúszőrű csivavám. Szerintem még fél kilométerrel arrébb is hallották a vonyítását. Odamentem hozzá, erre a barátnő közölte velem, hogy ha nem tűntetem el innen a dögöt, akkor még egyet belerúg. Próbáltam visszafogni magam, de ilyenkor nem lehet. Nem tudtam: sírjak vagy üvöltsek. Inkább befogtam a szám, vittem a kutyát, tápot, és a tálakat befelé a szobámba. Normális az ilyen szerintetek?:(
Apa mondta a nőnek, hogy ha még egyszer belerúg a kutyusba, akkor kirakja. De tuti, hogy csak a hirtelen felindulás miatt...
Egyébként apa 41, a nő meg 32...
Vannak akiknek tényleg ez a mániája. Nem kell velük foglalkozni!
Kérdező! Én is azt javaslom, beszélj apukáddal, és mondd el neki, h vagy te, vagy a nő. Nem tisztességes, de az még rosszabb, amit a nő csinál. Mondd el apudnak, hogy ez neked nagyon rosszul esik, és ezt nem bírod. Inkább nem mész oda, ha ott a nő. Vagy üljetek le megbeszélni, mi a nő baja. Ha szereti apukádat, szeresse gyerekestül. A lakás apukádé, a nőé, vagy közös?
Hát mondjuk arra nem gondoltál, hogy esetleg a barátnő tervezett valami meglepetést és te belezavartál? Vagy hogy szexelnek vagy akármi intim dolgot, mikor te reggel beállítasz? Ez azért elég kellemetlen. Illendő lenne odaszólni, hogy mindjárt mész.
A kutyába tényleg nem normális belerúgni, na de gondolom az alap, hogy a kutya jólnevelt és még véletlenül sem zavar senkit a viselkedésével...
Apa mondta, hogy bármikor mehetek, ha kedvem tartja.
Igen...a kutya jól nevelt, egész nap alszik, nem hiszem, hogy zavarni tudna.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!