Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A mostohaanyám féltékeny rám?
Sziasztok! 18 éves, tanuló lány vagyok. A szüleim nem rég váltak el. Azóta anyának, és apának is lett új párja. Anya folyton dolgozik, nevelőapám (akit nagyon szeretek) meg Ausztriában, és csak hétvégén jön haza.:( Ezért sokszor szoktam apához, és a barátnőjéhez átmenni. Náluk alszok, eszek, iszok, még a kutyusomat is át szoktam vinni. Persze ezeket mind lebeszéltem apuval, azt mondta érezzem otthon magam. Még egy saját szobát is csináltatott nekem, csak hogy ne kelljen a kanapén aludnom.:D De apa barátnője ezeket nem nézi jó szemmel, még be is szólogat. Pedig a kutyatápot, kaját, ásványvizet..mindent én veszek. A kaját meg főleg, mivel "izmosodni" akarok, és figyelek az étkezésre. Múltkor történt ez az eset:
Apának szülinapja volt. Vittem neki oroszkrémest, házi vanília fagyit, meg mézeskalácsot. Gondoltam örülni fog neki. Mivel van kulcsom a házukhoz, és még mindketten aludtak, bementem, előkészítettem az ételeket. Erre a barátnő felkelt, hangosan, ordibálva kijött, hogy "Te h,ülye k,urva mit keresel itt?" Mondtam neki, hogy szülinapra jöttem. A hangoskodásra kijött apa és szólt a mostohaanyámnak, hogy fogja vissza magát.
Ma viszont náluk aludtam. Nem sokára érettségi. Barátom japán, és ki fogok utazni Japánba. Mondtam apának, iszonyatosan boldog volt, meg is jegyezte viccesen, hogy majd hozzak neki néhány Mitsubishi alkatrészt. Mondtam, hogy oké hozni fogok.:D Erre ebben a szent pillanatban iszonyatosan nagyot nyekkent a fél kilós hosszúszőrű csivavám. Szerintem még fél kilométerrel arrébb is hallották a vonyítását. Odamentem hozzá, erre a barátnő közölte velem, hogy ha nem tűntetem el innen a dögöt, akkor még egyet belerúg. Próbáltam visszafogni magam, de ilyenkor nem lehet. Nem tudtam: sírjak vagy üvöltsek. Inkább befogtam a szám, vittem a kutyát, tápot, és a tálakat befelé a szobámba. Normális az ilyen szerintetek?:(
3 -as: mi az hogy miért megy oda?
Mert az apja ott lakik " azért!!
Véss az eszedbe valamit kedves kérdező: te apád vére vagy, a lánya és ezen senki és semmi nem változtathat.. barátnő lehet annyi amennyit akar akkor amikor akar de a gyereke az a gyereke marad örökre.
Ezt nyugodtan mondd meg a nőnek is.
Neked jogod van apáddal lenni amikor akarsz, ha ez nem tetszik neki , akkor lépjen le ő!
Tuti ha az én kutyámmal tette volna ezt tudattam volna a nővel, hogy a következő rúgást
Ő fogja kapni tőlem..!
A ház a nőjé vagy apukádé?
Apud mit szólt ehhez a rugdosósdihoz?
Hát nem tudom. Nagy hatással lehet az a r.banc apádra ha a "korai neki" jegyében belefér nála a k.rvázás meg az állatkínzás. Ha arra képtelen a nő hogy értelmes ember módjára kommunikáljon, az elnézhető, nem mindenki születik aggyal sajnos.. De ez túlmegy minden határon. Hány éves a barátnőcske, 13, szőke?
A helyedben kilátásba helyez
helyezném, hogy ha apád nem áll ki melletted, akkor helyed sincs mellette. Még ilyet.
hú de jó apád van..
kicsit nehezen hiszem el, ennyire hulye egy férfi nem lehet.
biztos nagyon "szerelmes" lehet..lek.rv.z téged a noje, megrugdossa a kutyád és apad erre annyit reagal, hogy még meg kell szoknia a helyzetet..mekkora baromság
azt tudom tanácsolni beszélj apáddal és ha a helyzet nem változik , ne menj oda.ha neki fontosabb a noje , mint a sajat lánya.még ilyen szemet viselkedes is megengedett neki, akkor apad jo nagy hulye lehet, már bocs.
Az én apám új felesége is utál engem, pedig 18 éves fiú vagyok, normálisan viselkedek vele és az ottani féltestvéremmel is, ő viszont utál engem, mintha én lennék az ördög, folyton beszólogat (például olyant, hogy ne feküdjek a kanapén, mert nem otthon vagyok vagy teljesen apró dolgokból csinál óriásiakat) és ezt teszi úgy, hogy apa nem látja, én meg ha beszélek vele erről akkor azt mondja, hogy csak nevelési célzattal teszi ezeket biztos, és hogy otthon is szoktak rám szólni szerinte, szóval ne akadjak fenn ezen. De ő nem látja mit művel ez a nő, ha nem látja, én már nem beszélek vele és ignorálom azt a boszorkányt, szerintem te is tedd azt kérdező...
Ja és az még kimaradt, hogy a nő elérte azt, hogy ne aludjak ott apánál már soha, kevesebbet megyek át, mert rosszul érzem ott magamat, meg sem voltam hívva az esküvőre, viszont apa úgy emlékezett, hogy megvoltam, ez is nevetséges, aztán a nő elérte nála, hogy a gyerektartást is csökkentsék apa fizetésének 20%-áról (ami általában 80-90 ezer) 40 ezerre, bírósági tárgyalás is volt. Apáék összesen 400-450 ezer forintból élnek egy hónapban, én és anya pedig 200-250 nagyon maximum, apa szerint nem jut annyi pénz az ottani féltestvéremre a sok gyerektartás miatt, amiről szerintem ő is tudja, hogy egy nagy bullshit. Ez a nő teljesen átmosta az agyát, egy papucs lett, nagyon sajnálom, de már nem tudok mit csinálni szóval már egyre kevesebbet vagyok ott, illetve apával is kezd megromlani a kapcsolatom, mert ő foggal-körömmel védi ezt a nőt, valószínűleg fontosabb is neki, mint én. Szóval ebből az egészből azt szerettem volna kihozni, hogy ne hagyd magad és szólj vissza neki és próbáld meg tönkretenni őt, szabadítsd meg apádat tőle, mert én teljesen átérzem a helyzetedet és nem szeretném, hogy még egy valaki ilyen szituációba kerüljön..
Nem vagyok az agresszió híve, de ha valaki belerúgna a háziállatomba egész biztosan én is jól sípcsonton rúgnám de úgy, hogy remélhetőleg arcra esik.
A k...rvázás után pedig biztos, hogy minden alkalommal hasonlóan szólítanám meg a nőszemélyt.
Mégis mi a büdös fenét képzel??
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!