Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A mostohaanyám féltékeny rám?
Sziasztok! 18 éves, tanuló lány vagyok. A szüleim nem rég váltak el. Azóta anyának, és apának is lett új párja. Anya folyton dolgozik, nevelőapám (akit nagyon szeretek) meg Ausztriában, és csak hétvégén jön haza.:( Ezért sokszor szoktam apához, és a barátnőjéhez átmenni. Náluk alszok, eszek, iszok, még a kutyusomat is át szoktam vinni. Persze ezeket mind lebeszéltem apuval, azt mondta érezzem otthon magam. Még egy saját szobát is csináltatott nekem, csak hogy ne kelljen a kanapén aludnom.:D De apa barátnője ezeket nem nézi jó szemmel, még be is szólogat. Pedig a kutyatápot, kaját, ásványvizet..mindent én veszek. A kaját meg főleg, mivel "izmosodni" akarok, és figyelek az étkezésre. Múltkor történt ez az eset:
Apának szülinapja volt. Vittem neki oroszkrémest, házi vanília fagyit, meg mézeskalácsot. Gondoltam örülni fog neki. Mivel van kulcsom a házukhoz, és még mindketten aludtak, bementem, előkészítettem az ételeket. Erre a barátnő felkelt, hangosan, ordibálva kijött, hogy "Te h,ülye k,urva mit keresel itt?" Mondtam neki, hogy szülinapra jöttem. A hangoskodásra kijött apa és szólt a mostohaanyámnak, hogy fogja vissza magát.
Ma viszont náluk aludtam. Nem sokára érettségi. Barátom japán, és ki fogok utazni Japánba. Mondtam apának, iszonyatosan boldog volt, meg is jegyezte viccesen, hogy majd hozzak neki néhány Mitsubishi alkatrészt. Mondtam, hogy oké hozni fogok.:D Erre ebben a szent pillanatban iszonyatosan nagyot nyekkent a fél kilós hosszúszőrű csivavám. Szerintem még fél kilométerrel arrébb is hallották a vonyítását. Odamentem hozzá, erre a barátnő közölte velem, hogy ha nem tűntetem el innen a dögöt, akkor még egyet belerúg. Próbáltam visszafogni magam, de ilyenkor nem lehet. Nem tudtam: sírjak vagy üvöltsek. Inkább befogtam a szám, vittem a kutyát, tápot, és a tálakat befelé a szobámba. Normális az ilyen szerintetek?:(
Gonosz az a no!
Ha valaki egy àllatot bànt az gonosz ès utalatos!!!
Es hogy kepzeli hogy kur-anak szolitson??? Elsem hiszem hogy ezt hagytad, mar reg be kellet volna szolni neki, hogy "mi a fas* bajod van? O az en apam, jogom van itt lenni, inkabb te takarodj de most rogton" aztan neg ki dobni az osszes cuccat!!!! Tudod mit szolj az igazi anyadnak mondd el ezt neki, aztan meg o had beszeljen el apaddal meg azzal a gonosz riban_al!!! En is olyan termeszetu vagyok hogy, felek beszolni meg minden de ezt felejtsd el! Ne felj, monddogasd meg neki a magadet ha orditanod kell akkor ordits! Apad biztos meg nem is ismeri azt a not igazan, lehet h ha megtudja h milyen rosszul viselkedik veled akkor elvalnak!!! Ez nem normalis, el akar teged tuntenti barmi aron... Ezt ne hagyd neki
Az ilyen nem normális! Egy idióta! Szegény kis kutya!
Jobb ha messzire elkerülöd ezt a nőt! Az ilyennel még vitatkozni sem érdemes. Én azért egyszer higgadtan megkérdezném tőle, hogy mi a fészkes fene baja van veled?
Erről nem beszélsz apukáddal? Ez több, mint durva.
a 67%-os válaszolóval pedig ne foglalkozz, minden kérdés alatt elkezd kötekedni a kérdezővel.
Azért vagyok ott, hogy apával lehessek. Besegítek ebbe-abba.
Bár gondolom a nő ezen az "Érezd otthon magad" szituáción van kiakadva.0.0
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!