Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha a férjem féltékeny az új munkahelyemre, mit csinálhatnék, hogy kizökkentsem? 2 éves a gyerkőcünk, s válni nem szeretnék, de lassan kezelhetetlen a helyzet. Mit tegyek?
2 éve szültem, gyerkőc február óta bölcsiben, engem GYED-ről nem vettek vissza a munkahelyemre, újat kerestem, találtam, a férjem viszont elkezdett féltékenykedni és már lassan paranoiás is. A munkahelyen kb 30-an vagyunk, ebből 27 nő, a főnök egy idősebb pasi,feleséggel, 2 gyerekkel és van még egy vezető és egy pénzügyes, akik mindketten melegek.
Férjem hajthatatlan, kitalál sztorikat, lassan már megszállott,hogy én megcsalom a pénzügyessel,de ha nem vele, a főnök du...-gat a fénymásolószobában biztosan, de volt már az is, hogy amikor ő éjszakás, biztos hazahozom a hálószobánkba...stb
Tiszta zizzent kezd lenni, nem csinálok semmit, nem hisz nekem semmit, beakartam hívni a munkahelyre is, hogy megmutassam neki a kollégákat, de azt is kiforgatja...
Mit tehetnék? Az elmúlt 1 hónap agyrém volt, lassan eltávolodunk, voltak nagy veszekedések is, kivagyok lassan, s már én is a váláson gondolkodom, amit nem szeretnék, mert én "holtodiglan-holtomiglan" gondolkodom.
Szeretem őt és a kisfiúnkat, de lassan kezelhetetlen estéink vannak. Mit csináljak?
Menjek családsegítő szolgálathoz? Keressek pszichiátert, pszichológust? Költözzek el egy időre a gyerekkel?
Ez vicc? Vidd be mutasd be a munkatársaknak, aztán rájön hogy nincs semmi.
Egyébként nővel is meg lehet csalni vkit
Bevinni nem tudom, azt mondja, hogy gúnyt akarok űzni belőle és azért nem megy be, hogy körberöhögjék...
A nőkkel való megcsalást is mondta már, de az nem zavarná...
össze-vissza vagdalkozik, légből kapott sztorikat gyárt, közben engem meg ócsárol,s elhord minden retkes, büdös k-nak... Pedig esküszöm nincs alapja rá. Amig nem volt a bölcsiben szünet, reggel vittem a gyereket, meló után rohantam érte, szomszédjaink a nagyszülők, minden du/este szinte együtt vagyunk, s babázunk..
igen, minden rendben van szex terén. Heti 2, minden okés.
külön menni egy időre? persze... ha nem lenne gyerkőc, simán menne, de így? Az elmúlt 1 hónapot leszámítva igazi kis családként éltünk/élünk.
Szerintem a férjed az aki megcsal, de mint tudjuk a legjobb védekezés a támadás, ezért próbálja rád fogni a dolgot!
Szerintem.
Súlyos, és nagyobb baj, hogy csak romlani fog.
Azt is vedd figyelemeb, hogy a felét se mondja ki, amit valóban gondol.
Én is a külső segítséget tanácsolnám, bár azt is le fogja rázni.
Szerintem egyszerűen mond meg neki, hogy ez a viselkedése gyerekes,és vállalhatatlan.
Nem lehet így együtt élni, évtizedeken át.
Hagyja abba, vagy vége.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!