Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Lehet, hogy elcsesztük?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lehet, hogy elcsesztük?

Figyelt kérdés
Sokat gondolkodtam hol is ronthattuk el, mi legyen tovább? Pár gondolattal kérlek segítsetek ráeszmélnem itt a vége, vagy csak átmeneti ídő ez!? Férjem 15 éve kamionozik, én közben itthon tettem a dolgomat 2 gyerek mellett. Építkezés vállalkozás stb. Azt hiszem én is rendesen kivettem a részem, hogy felépítsük kis családunk jövőjét. Pár éve úgy éreztem elég a magányos estékből nappalokból. Kértem páromat maradjon itthon, a gyerekek felnőttek megélünk már valahogy. De hidegzuhanytként ért a válasz, Ő nem tud mást csinálni nem tud itthoni fizetésből élni. Mondanom sem kell egy világ omlott össze bennem! Maradtak a még magányosabb napok. , hiszen gyerekeim is elköltöztek már. Én meg csak várok, és úgy érzem egyre inkább távolodok attól a férfítól akivel együtt képzeltem a holtomiglan holtodiglant! Mit tegyek kérlek adjatok tanácsot.
2010. febr. 14. 18:09
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
60%
Nem egyszerű!
2010. febr. 14. 18:17
 2/17 anonim ***** válasza:
Ha ő nem akar csak otthon maradni akkor mond meg neki hogy forditson rád elég időt mert fontos neked és fontos hogy ne romoljon meg a kacsolatotok!És ha szeret rájön hogy ő is uganigy érez!
2010. febr. 14. 18:18
 3/17 anonim ***** válasza:
58%
Én megértem a férjedet.Nem most kellett volna erre gondolnod,hanem az elmúlt 15 évben..
2010. febr. 14. 18:19
 4/17 A kérdező kommentje:
Lehet,hogy igazad van nem most kellet volna ezen gondolkodni,de igazából eszembe sem jutott. A gyerekek meg a munka miatt.Csak most,hogy kirepültek itthonról... érzem,hogy egyedül vagyok de nagyon.
2010. febr. 14. 18:25
 5/17 anonim ***** válasza:
Milyen időközönként van otthon a férjed? Mert azért az sem mindegy.
2010. febr. 14. 18:26
 6/17 A kérdező kommentje:
Egyszer kiszámoltam még 4 hónapot sem vagyunk együtt 1 évben! Egyébként 1-max 2 napot két hetente.
2010. febr. 14. 18:27
 7/17 anonim ***** válasza:

18.19-es vagyok

gondoltam :( mostmeg tényleg gondolom,mert nyilván annyira megszokta,hogy nem bírná elviselni a változást.És meg tudom érteni,nekem se menne ennyi idő után..

2010. febr. 14. 18:29
 8/17 anonim ***** válasza:

Szia!

nekem apum kamionozik,hasonló a helyzet.Egyszer megpróbálta,hogy otthagyja,egy hónapig bírta másik melohelyen.Ő ehhez szokott és tényleg nagyon nehéz lenne feladnia.De mikor itthon van,akkor igyekszik minél több közös programot szervezni,kirándulni és hosszú hétvégékre járnak anyuval.Mondjuk nálunk még kicsit más,mivel tesom otthon lakik egyelőre.De szerintem ti is próbáljatok meg minél több közös programot szervezni,és pihenéssel eltölteni azt kevés időt,amíg otthon van.

2010. febr. 14. 18:30
 9/17 anonim ***** válasza:
jesszasz,ez borzasztó kevés!!!szinte olyan már,mintha külön élnétek.
2010. febr. 14. 18:31
 10/17 A kérdező kommentje:
Azt gondolom már annyira megszokta ezt az életet,hogy rosszabb lenne ha "kényszeríteném " az itthon létre.De nagyon nehéz így nem tudom meddig bírom teljesen felörli az idegeimet 40évesen pedig még nem kéne be kattannom :(
2010. febr. 14. 18:33
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!