Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Lehet, hogy elcsesztük?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lehet, hogy elcsesztük?

Figyelt kérdés
Sokat gondolkodtam hol is ronthattuk el, mi legyen tovább? Pár gondolattal kérlek segítsetek ráeszmélnem itt a vége, vagy csak átmeneti ídő ez!? Férjem 15 éve kamionozik, én közben itthon tettem a dolgomat 2 gyerek mellett. Építkezés vállalkozás stb. Azt hiszem én is rendesen kivettem a részem, hogy felépítsük kis családunk jövőjét. Pár éve úgy éreztem elég a magányos estékből nappalokból. Kértem páromat maradjon itthon, a gyerekek felnőttek megélünk már valahogy. De hidegzuhanytként ért a válasz, Ő nem tud mást csinálni nem tud itthoni fizetésből élni. Mondanom sem kell egy világ omlott össze bennem! Maradtak a még magányosabb napok. , hiszen gyerekeim is elköltöztek már. Én meg csak várok, és úgy érzem egyre inkább távolodok attól a férfítól akivel együtt képzeltem a holtomiglan holtodiglant! Mit tegyek kérlek adjatok tanácsot.
2010. febr. 14. 18:09
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
100%

Keress magadnak valamilyen hasznos elfoglaltságot!Sok minden van,amivel egy nő eltudja foglalni magát.Járj el társaságba,vagy valamelyik olyan szervezetbe,ahol van nőklub,vagy ahol segíthetsz másokon.

Ha a férjed otthagyná a munkáját,akkor a megélhetésetek is bajba kerülhetne.Gondolom a gyerekeidnek is kell még anyagilag segíteni.

Neked most az a bajod,hogy egyedül vagy,nem tudod mivel elfoglalni magad.Ha a párod otthon maradna,akkor kielégítené őt a veled való beszélgetés ? Ő mivel töltené a napjait? Ilyenkor szoktak elmenni haverokkal néhány sörre stb,ez pedig könnyen nagyon rosszra fordulhat.

Azt szokták mondani,hogy valamit valamiért!Gondolkozz el ezen.

2010. febr. 14. 18:34
 12/17 A kérdező kommentje:

Szeretnék társaságba járni,de tudod ez megint olyan,hogy az én barátaim álltalában párba járnak így elég kínos,nekem wegyedül.Egyébként dolgozom tehát azért van elfoglaltságom.Csak tudod úgy feküdni ,kelni,hogy senki nem szól hozzád,és tudod ,hogy van párod de mégsincs...

hát nehéz :(

2010. febr. 14. 18:41
 13/17 anonim ***** válasza:

A kényszerítés sose jó. Ha mégis sikerlne, teszem azt rávennéd, hogy otthon legyen, ám neki nem lenne kedve hozzá, lenne egy örökké rosszkedvű férjed, aki mellett még jobban egyedül lennél.

Szerintem nem olyan rossz az a 4 hónap arány. Neked kell megkeresned a magad életét. Nem egy új párra godnolok, hanem valami értelmes tevékenységet, tartalmas szórakozást, sport, zene, nyelvtanulás, utazás, bármi. Miért ne tudnál nem magányosan, hanem önállóan élni. Rengeteg jóbarátod lehet, és új céljaid.

2010. febr. 14. 23:09
 14/17 anonim ***** válasza:
Egyetlen egy útra tán csak elvinne, ha ajánlanál valami érdekeset :)
2010. febr. 14. 23:09
 15/17 anonim ***** válasza:
Tedd változatossá és emlékezetessé a vele töltött napokat, a többi időben legyél a magad ura.
2010. febr. 14. 23:10
 16/17 anonim válasza:
Szia! nem tudok igazán jó megoldást a problémádra, az én családom történetét tudom neked elmesélni. Szüleimnek fuvarozó cégük volt, apukám mióta én élek azt csinálta, imádta, aztán jött a baj, csődbe ment a cég, eladták, azóta keresi a helyét a világban, ráment teljesen. Idegileg is, fizikailag is. Az egy más világ. Onnan nem lehet kiszakítani senkit, mert belebetegszik. Édesapám mostmár nyugdíjba készül, de a legnagyobb vágya egy kis autó amivel legalább a kis költöztetéseit meg tudná csinálni. Csak azt tudom javasolni, hogy keress magadnak plusz elfoglaltságokat, tarts ki mellette, ha nem megy nem kényszerítsd, hogy maradjon, mert abban sem lesz köszönet. végignézheted, ahogy tönkremegy a szemed láttára. :( nehéz jó döntést hozni ilyen helyzetben, beszélgessetek amennyit tudtok, és esetleg te is menj el vele 1-2 útra, ha beférsz.
2010. febr. 15. 10:57
 17/17 anonim válasza:
És olyan lehetőségetek nincs hogy néha vele menj? Kimozdulj, világot láss és vele lennél.
2010. febr. 18. 21:56
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!