Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit lehet tenni, ha a különélő fél rendszerességgel
gyerekünkkel kapcsolatos leveleket, smst, beadványokat
irogat szervekhez hogy piszkálódjon és ne legyen
nyugtunk? (Lent)
Figyelt kérdés
Van jogerős végzés a kapcsolattartásról amit betartok, rendszeeesen informálom a gyerekről és mégis. Mióta párkapcsolatban élek, pokollá akarja tenni az életünket.
Ha hamis dolgokat állít,az hamar kiderül, mert a hivatalos szervek az ilyen bejelentéseket ellenörzik - családlátogatás, stb.
Amennyiben ezután bizonyítani tudod, hogy csak rágalmaz téged/benneteket, feljelentheted rágalmazásért és zaklatásért.
2015. márc. 4. 07:11
2/18 A kérdező kommentje:
Nem vádol, csak belepiszkál az életünkbe, valami módon mindig jelezni akarja hogy ő is itt van. Folyton tudatni akar magáról. Unatkozik. Mióta párom van és a lányom is szereti, azóta csinálja. Hirtelen többet akarja a gyereket akivel eddig nem törődött. A végzést betartom és jól nevelem a gyereket.
2015. márc. 4. 07:22
3/18 A kérdező kommentje:
Mikor lesz nyugtunk? Volt valakinél ilyen? Sosem fog leállni?
2015. márc. 4. 07:24
4/18 anonim válasza:
Konkrét példákat. Ez így csak egy elvált nő szánalmas vádaskodása.
2015. márc. 4. 07:34
5/18 anonim válasza:
Az én esetem kicsit hasonló, bár nálunk inkább az van, hogy azért kell utánajárnom dolgoknak és több jogot szereznem, mert mindent megtilt, ami nincs benne a végzsében, mindenért feljelent a kedves apuka (szülői értekezleten való részvétel, farsangon való részvétel, stb...), és telefonon már nem tudom elérni, mert tiltólistára tett. Nem azért, mert állandóan zaklatom, hanem azért, mert élvezi, hogy betarthat, hogy ellentmondhat, és rajtam kívül nincs más, aki megpróbálja szembesíteni, hogy a sértettségén túl kéne lépnie és nem azt nézni, hogy ő mit akar, hanem azt, hogy a gyerekünknek öröm lenne, ha én is elmehetnék pl. a farsangjára, családi napra, ovis kirándulásra. Esetünkben szerintem nem lesz ennek vége soha. Bocsi, hogy nem a kérdésre válaszoltam.
2015. márc. 4. 07:36
6/18 anonim válasza:
Ha nem lenne alapja a beadványainak, már régen elhajtották volna a "szervek"-től.
Valami nem ok a mesében.
2015. márc. 4. 07:36
7/18 anonim válasza:
miért nem engeded meg, hogy többet találkozzon a gyerekével?
2015. márc. 4. 08:03
8/18 A kérdező kommentje:
A bírósági végzés és a kapcsolattartás kimondottan az ő kérésére lett ítélve. A beadványát elhajtják igen, és halkan meg is kérdezték hogy bolond e. de nekem akkor is be kell mennem nyilatkozni és aláírni és vele kell foglalkozni. És neki ez örömet okoz. A családom is unja hogy sirva jövök be a gyerek átadásaikor mert mindig beszol vagy kikészít a fenyegetéseivel.
a kérdésemre válaszoljatok kérlek hogy a havi szintű piszkálódás ami 3 éve tart, üti e a zaklatás szintet és mit tudok tenni hogy befejezze. Szép kérésre cinikus mosoly a válasz. Ő ezt direkt élvezi.
2015. márc. 4. 09:15
9/18 anonim válasza:
Bíróságon panasznapon voltál már? Ott hozzáértőtől kaphatsz segítséget. Ő biztosan meg tudja Neked mondani, hogy amit leírtál itt, az kimeríti-e a zaklatás "tényállását".
2015. márc. 4. 09:31
10/18 anonim válasza:
Hány éves a gyerek? Mióta vagytok külön? Miért nem kapcsolatügyeleten vagytok?
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!