Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehet kérni a gyerektartásdíj csökkentését azzal az
érvvel, hogy az elvált szülő családja anyagilag és
egyéb módon is támogatja az anyukát?
Figyelt kérdés
Anyósom tavaly eladta a családi házát és közelebb költözött a férjem exéhez és a gyerekeihez. Ezzel az ex költségei jelentősen csökkentek, mert már nem kell bébiszittert fizetnie ha túlórázik, anyósom van a gyerekekkel ha betegek, amikor átmegy (heti minimum 2x) visz mindig főtt ételt amihez természetesen ő vásárol be.
A bébiszittert az ex szokta mondogatni, mert állítólag ha nem túlórázik, akkor előbb-utóbb kirúgják. Ezt szegény férjem bevette.
Korábban ilyenkor a férjem ment a gyerekekért, de már nem tud. Most neki kéne megoldania, most rögtön kellett a bébiszitter. Amúgy nem is olyan sok, het kb 3 óra mert valami ügyfélszolgálaton dolgozik és akkor estig vannak nyitva. Mondjuk nem hiszem, hogy ne lehetne megbeszélni a főnökkel hogy aznap ő csak 5ig van mondjuk, egy ügyintéző nem oszt nem szoroz. A többieknek meg úgysincs ott gyerekük, ennyit lenyelhetnének.
2015. febr. 20. 10:41
32/40 anonim válasza:
Sírok rajtad kérdező... Hihetetlen, hogy ennyire hülye legyen valaki.
2015. febr. 20. 11:24
33/40 anonim válasza:
Kérdező én kétlem, hogy te valaha dolgoztál! Eltart a férjed, mi? En is dolgoztam ugyfelszolgalaton. Egyrészt a létszám minimumra van meghatarozva. Ha egy ember kiesik, a többi beleszakad. És nem kiveteleznek. Ha a férjed exe közli, hogy nem tud esti műszakot bevallalni, akkor kirugjak. Tudod, miért? Mert valakinek ott kell lenni! És miért pont vele kiveteleznenek?!? Szerinted? Ő sosincs este, helyette mindig a kollégái csináljak? Ezt mégis hogy gondolod?!? Meg ja, hogy a férjed már nem tud menni a gyerekekért!! Szóval a férjednek lehet kifogása, hogy már nem tud segíteni, bezzeg az exe mindig meg kéne, hogy tudja oldani, mi?!? Kérdező, na, nem is írom, mit gondolok rólad, remélem, mások írnak rád pár,, kedves''jelzőt..
2015. febr. 20. 12:37
34/40 anonim válasza:
Különben férjed miért nem tud már menni? Mert dolgozik? Jé!! Hát az ex is, képzeld!
2015. febr. 20. 12:39
35/40 anonim válasza:
31-es írásodat újra olvasva, mostmar tuti kamu. Neked közöd nincs a magyar valósághoz. Se (pl banki) ügyfél szolgálaton nem jártál, nem tudod, mi tömeg és mennyi munka van, sem egy gyerek napirendjével nem vagy tisztában. Tudod, hogy a sulik zöme 17:00 kor zár? De még normális családot sem láttál soha. Tudod, hogy a nagyik jelentős hányada szívesen segít? Es ez nem igenytelenseg, hanem ezt hívják családnak. Én nem vagyok egyedül, a nagyik mégis kapkodnak, ki legyen többet a z imádott unokaval! Hogy hozzád nem szívesen megy? Ha ilyen okos és kedves vagy, nem csodálom..
2015. febr. 20. 12:53
36/40 anonim válasza:
Pszichológushoz nem akarsz menni? Neked nem volt nagymamád, aki sütött, főzött neked, vigyázott rád? Ha nem, akkor vmi fontos dolog kimaradt az életedből, sajnálom. Ez más családokban természetes, nekem is volt ilyen nagyim. Szóval, amit a nagyi csinál, az természetes és normális . Hogy apuka már nem segít, az az, ami nem normális.
2015. febr. 20. 13:47
37/40 anonim válasza:
Szerintem, ez már a no comment kategória. De a férjed se normális, hogy téged választott.
2015. febr. 20. 14:26
38/40 anonim válasza:
Ha az ex nem munka miatt kerne segitseget, hanem mert szeretne talalkozni a baratnoivel, sportolni, vagy egyeb, meg az is ertheto lenne. Szerinted exnek nincs joga elni? Ha mar a ferjed nem tud foglalkozni a gyerekekkel, nagyon helyes, hogy a nagyinak van szive es megteszi. Gondolj bele kerdezo, milyen lenne ha a te gyerekeidet nem tudnad soha senki masra rabizni, tehat ferjed sem lenne! Mennyi ido utan bolondulnal meg, ha a gyerekekkel rajtad kivul soha senki nem foglalkozna, es mindig ossze lennel veluk zarva?!? Mi az a duma, hogy ferjed sajnos bevette???? Ferjednek nyomos indok nelkul, önként is részt kéne venni a gyerekei életében...
2015. febr. 21. 17:51
39/40 anonim válasza:
Megdöbbentő ez a kérdés...ez a anyának nem nevezhető buta ku...a remélem egyedül marad majd..nos akkor majd megtudja...hihetetlen,hogy egy pasi képes volt őt választani a családja helyett...sőt még fel is csinálta...ettől már tényleg nem lehet lentebb süllyedni.
2016. ápr. 2. 09:03
40/40 anonim válasza:
Kedves kérdező, ezt írod: "Annyi gyereket vállaltam, amennyit egyedül is el tudok látni,"
De nézz magadba! Te tényleg teljesen egyedül látod el a gyerekeid? A gyerekek apja sosem megy el a gyerekekért, sosem játszik velük, sosem ad nekik enni, soha semmit nem tesz velük???
Mert nekem tudod mi az érzésem? Az, hogy itt az a helyzet, hogy a férjed alig foglalkozik azzal a gyerekével, aki az exétől van. Pedig kéne, mert ugyanolyan gyereke, mint a tieid, már ha tőled is van gyereke. És az a gyanúm, hogy nagymama azt a szerepet próbálja betölteni, amit normális esetben egy apa nyújt a gyereknek. Pl. elmegy a gyerekért, mikor anya túlórázik. Normális családokban ilyenekre (is) való egy apa.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!