Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Internetfüggőség: ment rá...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Internetfüggőség: ment rá vkinek tartós kapcsolata/házassága?

Figyelt kérdés
Meddig lehet/kell ezt bírni? A párom 1 éve csetel, már nem lehet vele normálisan beszélni, állandóan a géphez ugrál. Minden (tényleg minden) éjjel fennmarad, nappal meg kornyadozik (amit már nézni sem bírok), de ha a géphez lehet ülni, már teljesen bepörög. Ha nincs net, totál bevadul, csapkod, üvöltözik. Bár segít itthon, de ez állandóan a fejemhez van vágva, az általam végzett házimunkát kritizálja, egyszerűen nem bírom tovább, elegem van. Nincsenek arányban az általa nyújtott dolgok és az állandó cseszegetés! Járt valaki hasonló cipőben? Hogyan döntött, mi lett a vége?
2010. febr. 12. 09:44
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:
Köszi szépen mindenki válaszát, nem pontoztam le senkit, mert nem szoktam. A pontosítás kedvéért: a párom a férjem és baba is van. Az elhagyás lenne a legkézenfekvőbb, és már rég megtettem volna, ha nem lenne gyerekünk. Így azért nem olyan egyszerű, már csak a dolog technikai része miatt sem, mert egy babának rengeteg minden kell, amit nem tudok egy bőröndbe bepakolni...Ezért az sem működik, hogy nem csinálom meg a házimunkát, vagy csak ami nekem kell, mert ahol gyerek van, ezt nem lehet, és a gyerekkel kapcsolatos dolgokat meg kell csinálni, már rég nem én vagyok tehát a téma. Próbálok időnként szólni neki, de akkor garantált a veszekedés, és pár nap múlva úgyis minden a régi, már nem merek szólni, mert nem szeretek, nem is tudok veszekedni, egy idő után inkább elvonulok, és a gyerkőc miatt sem kéne ordítozni (attól még persze szoktunk, sajnos...)A fő probléma tényleg az ezzel, hogy megszakadnak a valódi kapcsolatai, engem is beleértve, mert már nemigen beszélgetünk, pedig hatalmas igényem lenne rá, már amennyire az esti fáradtság engedi (akinek van gyereke, tudja, hogy van ez)...
2010. febr. 15. 08:12
 12/12 anonim válasza:

lol a függő! :D meszaros2008erno, gratula XD

két jobb egyenest neki meg egy bal horgot oszt lenyugszik

ja és jelszót a gépre :D csökkentett módra is ;D mindez csodákra képes

2010. márc. 26. 09:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!