Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Internetfüggőség: ment rá...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Internetfüggőség: ment rá vkinek tartós kapcsolata/házassága?

Figyelt kérdés
Meddig lehet/kell ezt bírni? A párom 1 éve csetel, már nem lehet vele normálisan beszélni, állandóan a géphez ugrál. Minden (tényleg minden) éjjel fennmarad, nappal meg kornyadozik (amit már nézni sem bírok), de ha a géphez lehet ülni, már teljesen bepörög. Ha nincs net, totál bevadul, csapkod, üvöltözik. Bár segít itthon, de ez állandóan a fejemhez van vágva, az általam végzett házimunkát kritizálja, egyszerűen nem bírom tovább, elegem van. Nincsenek arányban az általa nyújtott dolgok és az állandó cseszegetés! Járt valaki hasonló cipőben? Hogyan döntött, mi lett a vége?
2010. febr. 12. 09:44
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
89%

internetfüggőség = függőség

függőség = betegség

A betegségekeet pedig - orvosilag - kezeltetni kell.

2010. febr. 12. 09:50
 2/12 anonim ***** válasza:
100%

ha tényleg ilyen súlyos, akkor valahogy el kéne érni, hogy otthon ne legyen internet elérhetőség.

tudom, hogy nagyon szükséges is tud lenni a net, de próbáljátok megoldani lakáson kívül.

2010. febr. 12. 09:50
 3/12 anonim ***** válasza:
100%

Sajnos úgy van ezzel is, mint a többi függőséggel (pl az alkoholfüggőséggel): amíg a párod be nem látja, hogy gond van vele, hogy képtelen nemet mondani a netre, és amíg saját maga meg nem próbál változtatni ezen, pl szaksegítséget kérni, addig te semmit sem tehetsz. Vagy tűröd, vagy elhagyod.

Eléggé pokol lehet az életed mellette. Gyakorlatilag nincs kapcsolatotok.

Én választás elé állítanám: vagy én, vagy a net. És nem pocsékolnék rá több időt az életemből.

2010. febr. 12. 09:55
 4/12 anonim válasza:
80%
nekem ez exem volt internetfüggö jó ő nem csetelt hanem játszott.én azt csináltam h veszekedtem vele h én is hadd játszak nekem is kell egy kis kikapcsolodás.jaa és persze pár napig nem takarítottam el utana nem volt kaja mert én suliban voltam ő meg otthon és arra mentem haza h még be sem ágyazott maga utan és besokaltam h nem cseléd vagyok.a mostani párom is sokat ül a gép elött de ő munkából csinálja ja és van két gépünk ugyh nem kell veszekedni:)de az is érdekes számomra h csetel?nőzik?vagy mit csinál?ha igen akkor pláne elzavarnám....
2010. febr. 12. 09:56
 5/12 anonim ***** válasza:
62%
Hagyd el. Ezek sosem javulnak meg. Valamiért virtuális síkon keresik az emberi kapcsolatokat. Kutyából nem lesz szalonna. A függőbetegségekbe pedig vissza lehet esni.
2010. febr. 12. 10:02
 6/12 anonim ***** válasza:
100%

Hát ez érdekes. Egy időben én is chatfüggő voltam. Nem internet! Csak chat!

De aztán valahogy lekopott rólam, meguntam. Kb 16-18 éves koromra volt ez jellemző.

Ha én chatelnék, a párom szerintem kiakadna, mert szerinte az flört (ami igaz is...). Az ember csinálja az agyát, hazudozik, végül saját maga se tudja, kinek mit mondott már.

24éves vagyok mosz, ma már az msnem sincs bekapcsolva, mert untat, fáraszt, nem szeretek gépelni, inkább élőben beszélgetni, azzal akivel úgyis akarok!

Mennyi idős a párod? Mióta tart ez?

2010. febr. 12. 10:22
 7/12 anonim ***** válasza:
Én wapos chat függő voltam kb két évig. Aztán egyszerűen nem fizettem rá elő, egyik napról másikra leszoktam. Nem is hiányzik. Ha elbeszélgetsz vele, megkérdezed, téged választ-e vagy a netet, és nem a netet választja, akkor még szeret annyira, hogy menthető. Akkor egyszerűen szüntessétek meg a netet, vagy egyezzetek meg, hogy naponta egy meghatározott órára kapcsoljátok be. Vagy legyen a szombat a netes nap, a többi napokon legyen kihúzva. Én a gyerekeimnek minden este 10 órakor kihúzom a dugót.
2010. febr. 12. 13:15
 8/12 anonim ***** válasza:

Figyelj annyit kell csinálnod, hogy mától kezdve annyit csetelhet, amennyit akar, de ő fogja aházatartási munkát végezni!!!!

Ne csinálj semmit! csak amit magadnak kell.

Nem vagy te senkinek sem a cselédje.

Azért van ez asok link faszi, mert nincsenek otthon megdolgoztatva.

Ha akkor sem csinál semmit, hagyd ott, szakíts a legnagyobb rendetlenségben (2 hetes mosatlannal, 2 hetes mosgatlannal és a nagy kosszal:)

2010. febr. 12. 18:25
 9/12 anonim ***** válasza:

Szerintem teljesen felesleges nevelgetni.

Költözz el. Ha akar valamit, majd jelentkezik

2010. febr. 12. 18:56
 10/12 anonim ***** válasza:
Na, nálunk is valami hasonló van. A házimunkába nem nagyon kell segítenie, mert én itthon vagy babával. De a közös programokat nagyon igényelném! Kettesben és hármasban is. De nehéz kiráncigálni a gép elől, ha kicsit el is jön, 20 perc után pattan vissza. Nem tudom, meddig leszek toleráns, de ennyi erővel magam is nevelhetném a fiam.
2010. febr. 12. 21:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!