Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Csak én dramatizáltam ezt túl?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csak én dramatizáltam ezt túl?

Figyelt kérdés
Válunk, mert nem bírtam elviselni otthon a lelki terrort.Többek közt, ha bármi baja volt a babánknak, a férjem nyomdafestéket nem tűrő módon üvöltözött velem.(Természetesen más bajok is voltak.)Más férje is így bánik egy kismamával?Vagy tűrnöm kellett volna a verbális agressziót?
2010. febr. 10. 14:40
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
100%

Szija megint Én :D

Én a helyedben nem engedném be a házba sőt távoltartási nyilatkozatot kérnék megszakítanám vele a kapcsolatot. Ez az ordibálás a gyerekre is rossz hatással van az a baj . Egy ilyen embernek nincs keresnivalója egy kisgyerek mellett se egy nő mellett :S

2010. febr. 10. 17:14
 12/15 A kérdező kommentje:
Igen, csak mindig fenyeget...Amint kimondják a válást, én sem engedem be, de addig nem vagyok nyugodt.Nem mintha erkölcsileg vagy bármi más módon találna rajtam fogást a bíróság előtt.Jó feleség voltam, jó anya vagyok:)
2010. febr. 10. 17:58
 13/15 anonim ***** válasza:
100%
szija megint :) nalátod :) Viszont te ráhúzhatod a vizes lepedőt és remélem meg is teszed :) amúgy már a végefelé jártok a válásnak vagy még csak az elején? és amúgy igényt tartana a gyerekre, hogy ő nevelhesse? Ha ez már túl személyes akkor bocsánat a kérdésért :$
2010. febr. 10. 20:47
 14/15 A kérdező kommentje:
Remélem, már a végén járunk.A gyereket elvinné, de mivel még 1 éves, erre esélye sincs.Amúgy sem szereti a kislány.Fene tudja, talán "emlékszik" még arra, mikor ordibált az apja...
2010. febr. 11. 07:18
 15/15 anonim ***** válasza:
hm az kellemetlen a férjed számára. gondolom így nem is foglalkozik vele sokat :/
2010. febr. 11. 20:05
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!