Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Csak én dramatizáltam ezt túl?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csak én dramatizáltam ezt túl?

Figyelt kérdés
Válunk, mert nem bírtam elviselni otthon a lelki terrort.Többek közt, ha bármi baja volt a babánknak, a férjem nyomdafestéket nem tűrő módon üvöltözött velem.(Természetesen más bajok is voltak.)Más férje is így bánik egy kismamával?Vagy tűrnöm kellett volna a verbális agressziót?
2010. febr. 10. 14:40
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
100%
Nem, nem kell tűrnöd, el kell válni!
2010. febr. 10. 14:45
 2/15 anonim ***** válasza:
100%
Nekem is volt ilyen férjem! Én is elváltam. Főleg a gyerek érdekében.
2010. febr. 10. 14:46
 3/15 anonim ***** válasza:
100%
Sose tűrj!!!!!!!!!!!! Egyenlő felek vagytok a házasságban és ha nem tud uralkodni magán és agresszív nem kell eltűrnöd, sőt normális férfi nem tart lelki terrorban. Tudom nehéz a lépést megtenni az én anyukám apámmal szemben ezt kb 30 évig tűrte és a nővérem sincs most jobb helyzetben és remélem elválik tőle. Sose tűrj férfinak ilyet mert csak annál rosszabb lesz ha látja, hogy veled megteheti. És ne feledd nem megijeszteni akarlak de az agresszió után a verés jön eljár a keze az ilyeneknek :@
2010. febr. 10. 14:46
 4/15 A kérdező kommentje:
Köszönöm.Tudom, hogy sajnos megvert volna.Már folyamatban a válóper, de ha jön látogatni a kislányt, még mindig üvöltözik.Szörnyű...És szomorú, hogy sok férfi nem becsül egy tisztességes feleséget és jó anyát.
2010. febr. 10. 14:57
 5/15 anonim ***** válasza:
100%
Soha de soha nehagyd.Minden barom(bocsi) elősször csak kipróbálja mit engedhet meg magának.És természetesen semmilyen éppértelmű ember nem csinál ilyet ez nem mormális dolog, ne fogadd el ezt a viselkedést.
2010. febr. 10. 14:59
 6/15 anonim ***** válasza:
100%
Ha fenyegetőzik amikor jön, akkor ne engedd be. És ezt ne felejtsd el megemlíteni a tárgyaláson.
2010. febr. 10. 15:01
 7/15 A kérdező kommentje:
Kösz.Nem akartam mindent kiteregetni a tárgyaláson, de buta lennék, ha hagynám magam.Így is eléggé tönkrevágta az életemet...
2010. febr. 10. 15:07
 8/15 anonim ***** válasza:
100%
Nem kell szégyelni a tárgyaláson hogyan bánt veled!Ez csak őt minősíti nem téged.Na még csak az hiányzott volna meg is ver egy anyát, aki gondoskodik az ő gyermekéről is. És hogy bánik a gyermekkel?
2010. febr. 10. 15:15
 9/15 anonim ***** válasza:
100%

14:46 vagyok Mikor megy látogatni a kicsit és elkezd ordibálni állj a sarkadra és mondd meg neki, hogy ezt már nem teheti meg eddig se lett volna szabad ezután pedig ne merje többet. Ha észreveszi, hogy nem hagyod magad és nem félsz neki ellentmondani akkor hátha visszafogja magát.

Remélem rendbe jönnek a dolgaid és békességben fel tudod nevelni a kicsit. És hidd el jön ennél a baromnál jobb, olyan aki megbecsül:)

2010. febr. 10. 15:17
 10/15 A kérdező kommentje:
Köszi.Biztosan jön jobb, csak 100%-ig én már senkiben nem bízok.Mindig lesz egy "B terv", egyfajta menekülési út, nem akarok mégegyszer ilyen rossz helyzetbe kerülni.Amúgy nem érdekli, mit mondok:ordít ugyanúgy, hiába nem teheti már meg.
2010. febr. 10. 15:48
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!