Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
József101 kérdése:
Három gyermek után, mennyi gyerektartást kell fizetnem? A jövedelmem eléggé nagy skálán ingadozik.
Figyelt kérdés
2015. jan. 31. 15:05
21/24 anonim válasza:
A gyerekek kivel szeretnének élni, mit mondanak? Szóba került már köztetek, hogy esetleg veletek?
22/24 A kérdező kommentje:
A két kisebb az anyjukkal, hisz őt szokták meg, ő volt velük mindig. A nagyobbik szívesebben jönne velem, de nem szeretné megbántani az anyját sem. Csak ezt velem meg tudja beszélni, az anyjával meg nem.
2015. febr. 3. 09:35
23/24 anonim válasza:
Talán a legnagyobbnak kellene megpróbálni leülni az anyjával értelmesen beszélni. Ez a helyzet nem jó senkinek, sem a gyerekeknek, sem nektek, de még az exnek sem. Gondolom nem mindenáron szeretnéd ha veletek élnének, csak biztonságban tudni őket, olyan kapcsolatot fenntartani velük, amit nem befolyásol senki. Most hol laknak, van közös otthonotok, és ők maradtak ott? Ha van, azzal mi lesz a válás után? Nagyon nagy szívás ez így mindenkinek, 18 évet a levesbe dobni. Ő gondolom úgy érzi, ezért áldozta fel a fiatalságát, nevelte a gyerekeit egyedül, függött ennyi éven át tőled, a családtól, most meg nem tud mit kezdeni saját magával, hogy borult minden. Te meg ezért hajtottál, voltál távol a családtól, ami nélküled, mint apa, férj nélkül nem működött rendesen, és okolod őt, mert nem tudott egyedül helyt állni. Valakinek észhez kellene téríteni, hogy kezdjen el önállósodni, ami biztosan nehéz ennyi év függés után, de talpra kellene állnia valahogy, ha már így alakult. Az a baj, még ha a gyerekek hozzád is kerülnek, akkor sem biztos, hogy jó lesz nekik. Anyagilag te biztosíthatod az életüket, de ha az anyjuk meg tönkremegy bele, az mindenképpen hatással lesz rájuk, és nem jó hatással, az biztos. Nincsenek szülei, testvérei, vagy bárki, aki hatni tudna rá?
24/24 A kérdező kommentje:
Természetesen nem minden áron akarom, hogy nálam legyenek a gyermekek.A nagyobbik fiam is nehezen ért szót az anyjával. Velem megbeszélt mindent.Ha nekem merne igazat adni, az anyja le is nyelné keresztben.A ház az enyém, ami már ennyi házasság után közös. Természetesen nem akarom eladni a gyermekeim feje felől. Én csak a ruháimat hoztam el.Igen, ez senkinek nem jó. Az utolsó együtt töltött évünk alatt, volt egy inkafartusom is, annyira emésztettem magam, hogy nem bírom helyrehozni a házasságom.Most mindent elkövet, hogy ellenünk nevelje a gyerekeket. Régen próbáltam neki munkahelyet intézni, de ő hallani sem akart róla, hogy dolgozzon, bár otthon sem végezte el a dolgát.
2015. febr. 3. 12:44
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!