Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tényleg önzőség azért válni, mert a férjem nem jó apa?
Nincsenek nagy veszekedések, nem agresszív, nem iszik, semmi más panaszom nem lehet rá csak az, hogy nem jó apa. Nincsenek komolyabb nézeteltéréseink, de belőlem lassacskán elmúltak irányába az érzelmek. Egyre jobban zavar, hogy nem foglalkozik a gyerekekkel, őt meg az, hogy nincs időm rá a gyerekek miatt.
3 gyermekünk van, 3,5 évesek.
Tényleg jobb a gyerekeknek, ha egy érdektelen édesapa mellett nőnek fel, mint az, ha esetleg egy odafigyelő nevelőapa mellett vagy csak az anyjukkal?
Elég zsúfoltak a napjaim és elnyomtam magamban az ezzel kapcsolatos érzéseimet. Meggyőztem magam, hogy senkinek sem kellenék 3 pici gyerekkel. Most viszont felcsillant a remény. Megismerkedtem egy munkatársammal és mindketten többre vágynánk egyszerű barátságnál. Ő elfogadja a gyermekeimet és már többet foglalkozott velük mint az édesapjuk. Mindezt átgondolva, úgy döntöttem, elválok. Nem feltétlenül a munkatársam miatt, hanem azért, mert rájöttem, hogy így sem kell magam leírni a gyerekek miatt. Ezt elmondtam a szüleimnek is, akik amúgy nagyon haragszanak a férjemre, amiért így viselkedik és én lepődtem meg a legjobban, hogy le akarnak beszélni a válásról, mert "a gyerekeknek az apjuk kell még akkor is ha az nem tökéletes". Tényleg önző dolog lenne csak emiatt elválnom?
Elvált nő vagyok kis gyermekkel.
Ne azért válj el, mert megcsillant a remény (akárhogy bizonygatod, bizony az elhatározást ez érleli!), hanem azért, mert a jelenlegi helyzet tarthatatlan, az aktuális szeretőidtől, "reményeidtől" függetlenül.
A lehető legrosszabb döntést hozod akkor, ha ki-be ugrálsz a kapcsolatokban.
Ha úgy érzed, hogy emberileg, érzelmileg és nem utolsó sorban anyagilag is egyedül jobban helyt tudsz állni nőként, anyaként is, akkor vágj bele- de csak akkor.
Ha a munkatársad iránt érzett rajongás szele csapott meg, akkor higgadj le előbb!
"Most viszont felcsillant a remény". Ez sokat elárul.
Találtál egy férfit, és alibit keresel, miért is kellene elhagyni a férjedet.
Őt okolni könnyebb, hiszen így mentséget találsz magadnak, hogy más férfi érdekel. De ne gondold, hogy olyan könnyű lesz elvált nőként, három gyerekkel.
Mostoha meg csak ideig óráig kedves a gyerekekkel, és nem is vállalnak be egy nőt olyan könnyen három gyerekkel.
Gondold át mégegyszer, mielőtt döntesz.
Ez marhaság!Nem az a bajod ezzel a pasival,hogy nem jó apa!Attól még nem keveredtél volna össze egy munkatársaddal!Ne próbáld őt felelőssé tenni!
Az én páromnak párszor elmondtam,hogy ő rosszabb mint a rossz apa,mert ő semmilyen! DE! Nem iszik,nem nőzik,nem haverozik , a fizetését utolsó fillérig hazaadja és szeret minket a maga módján!Az egyetlen hibája az hogy nem jó apa! De eszembe nem jutott volna emiatt se megcsalni se elhagyni!
Hat nem tudom, lehet esetleg mas hibaja is a ferjednek, amit nem irtal le, vagy meg magdnak sem vallasz be. A valas mindig a vegso megoldas egy rossz parkapcsolatban.
Ha viszont tenyleg kizarolag az a baj vele, h. nem talalja fel magat a kisgyerekekkel, attol meg ne szaladj mas karjaiba. Egy kollegam mondta hogy akkor kezdett el szot erteni a gyerekeivel, amikor 8 evesek lettek. Addig egyszeruen nem tudott veluk mit kezdeni.
Mondjuk ha otthon nem segit semmitba gyerekek korul, csak beul a hotel-fotelbe, akkor erdemes lenne beszelni egy parkapcsolati terapeutaval. Gondolom o ketszer is meggondolna a valast ha csak a gyerektartast nezzuk.
Én nem csaltam meg a férjemet, csak az utóbbi 1,5 évben elkezdtem másként nézni az életemet, életünket.
Azt, hogy felcsillant a remény, úgy értettem, hogy eddig meggyőztem magam, hogy jobb valakivel mint egyedül, mert ha egyedül maradok, akkor az életem végéig úgy is marad. Már rájöttem, hogy ennek nem kell így lennie.
Kérdező, az írásodat már-már fájdalom olvasni.
Ha én meg akarok fektetni egy nőt, hidd el, jobban hazudok, mint a Viktor.
Ha 8 gyereke van, azokat is imádom, a rühes macskáját és a bumburnyák kutyáját is ajnározom, az ehetetlen, vacak főztjéből is kétszer szedek, megdicsérem a ronda új cipőjét, csak hogy levegye végre azt a k**va bugyit.
Szóval, te tudod, csak aztán nehogy sírás-rívás legyen a dologból.
Egyáltalán nem foglalkozik a gyerekekkel. Ha lehetősége van, nem is találkozik velük. Hazajön, elvonul a szobájába vagy átmegy a haverjához.
Mikor megkérdeztem, hogy miért akart gyereket, ha nem akar vele foglalkozni, akkor azt a választ adta, hogy ez az élet rendje. Házasság, feleség, gyerek. Azt hitte, majd megszokja őket, ha megszületnek, de nem így lett, fogadjam el vagy hagyjuk egymást békén.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!